Little Reasons To Smile #44 + Szolgálati közlemény

Orbán Szilvi | november 23, 2014
http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/102960204201/ateacted-tea-and-happiness

Ez a hét is gyorsan eltelt, mire észbe kap az ember, már vége ennek az évnek is :) A héten is volt minek örülni, amiket gyorsan fel is írok, nehogy elvesszen a homályban ;) 

Okok a mosolyra:
♥ nyertem Reninél ♥ nem kell műteni a sérvemet ♥ egész héten melegszendvicset reggelizni ♥ 100 követő Instagramon ♥ ajándékötleteket keresgélni ♥ együtt sétálni Ő-vel és Benivel ♥ Gyilkos elmék 8. évad ♥ előszülinapi ajándék - bár csak 10-én lesz, de már most megkaptam Ő-től :) ♥ igazi vasárnapi finom ebéd ♥ gyors mobil ♥ kókuszolajos Baba sampon - még harmadnap is érzem a hajamon az illatát ♥ gyümölcsös tusfürdő ♥ új embereket, blogokat bekövetni instán, és twitteren ♥ banán ♥

S most egy kis szolgálati közlemény: 

December 1-én megszűnik a Pillecukor Facebookoldal, így már csak a másik, Pillecukor Blog oldalam lesz elérhető azon a platformon. Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik ott követtek és bízom benne, hogy az új oldalon is követni fognak ;) 

Advent első vasárnapján (november 30.) - amellett, hogy meggyújtjuk az első gyertyát a koszorún - a blog is téli ruhába öltözik :) Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz megtalálni az ideális színkódokat :D Remélem mindenkinek - bár olyan dolog még nincs a világon, ami mindenkinek tetszik - elnyeri tetszését ;) 

4 megjegyzés:

  1. De jól hangzik ez a kókuszolajos sampon, majd jól megszagolgatom, ha drogériában járok :-) Jó olvasni ezeket a bejegyzéseidet, mert nekem is segítenek abban, hogy meglássam a kis dolgokban a szépséget :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon tetszik az illata, tisztára, mint a golyórágó :D
      Örülök, hogy tetszik, mióta írogatom, sokkal jobban odafigyelek az apróbb dolgokra is, amik mellett sokszor elmenne az ember :)

      Törlés
  2. a gyors mobil hangzik jól :))) mióta szenvedek az éppen aktuális mobilommal mert alig bír behozni bármit is, legyen az telefonkönyv vagy más... Kíváncsi vagyok a téli színekre a blogon, biztos nagyon szép lesz! És remek, hogy nem kell műteni a sérvedet! Meg gratula a 100 instás követőhöz! Régen a kis szépségeket lefotóztam és oda tettem fel, ezért mindig jó visszanézni -egy ideje abbahagytam, talán újra kéne kezdenem.. de mióta lassú a mobilom csak felidegesítem ezen is magam :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Korábban nekem is borzasztóan lassú volt, de újraraktuk az agyacskáját, lement róla minden felesleg, most már csak azok vannak rajta, amik kellenek és úgy rohan, mint új korában :D Lehet nálad is jól jönne egy frissítés, hátha utána gyorsabb lenne :) Persze előtte le kell menteni mindent, amit csak lehet ;)
      Köszönöm szépen, mindig igyekszek oda képeket feltenni, de van, hogy csak későn jut eszembe :D

      Törlés