Napzárta #14

Orbán Szilvi | január 23, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

 Te is gyűjtöd a plasztik, törzsvásárlói, kedvezményes kártyákat? Mennyi van a pénztárcádban? :)

Szilvi vagyok és kártyafüggő! :D Ahol lehet, csak begyűjtöm ezeket a kártyákat, igaz nem járok sok helyen. Ha lenne IKEA, és más csábító boltok, akkor valószínűleg még ennél is több lenne :D Még akkor is, ha nem is mindig használnám őket, de sosem lehet tudni, hogy mikor venném hasznát, nem igaz? Összeszámoltam, összesen 7 darab van: Clubcard, SuperShop, Rossmann, Dm Active beauty, Fan Game (Penny), Posta hűségkártya, és Kisalföld hűségkártya :)

Na, kinek mennyi van? Ti is szeretitek az ilyenek gyűjteni? Szoktátok használni is?

28 megjegyzés:

  1. Szia!
    Rossmann, Dm,Coop,Diego,helyi -Esztergomi -ruházati és ékszerüzlet.A család eleinte kinevetett ,de mikor spóroltam velük,már dícsérnek! ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha tényleg jól jönnek ezek a kártyák :)

      Törlés
  2. Nekem is elég sok van: gyógyszertáriak (Dona, Catena, Sensiblu), szupermarketes (Profi, Billa - ebből 3 is, mert adtak egy nagyot és három picit, családi kártya, de csak anyumnak adtam egyet, Penny - ezek közül csak a profis van napi használatban), Studcard. Ezen kívül van Decathlonos és Yves Rocher (olyan, ami Magyarországon érvényes, itthoni nincs és gondolom nem is lesz, mert itt minden másfélszer annyiba kerül minimum), de ezeket nem hordom magammal, mert itt nem tudom használni őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én magamnál hordom őket, pedig nem sűrűn használom őket :D de elférnek a pénztárcában és még enni sem kérnek :D

      Törlés
    2. nekem sajnos ennyi is pont hogy elfér és a személyim miatt (nálunk kétszer akkora a mérete) épp, hogy be tudom csukni :D de mindig eszembe jut, hogy tuti, amikor kelleni fog a kettő, akkor is el fogom felejteni vinni magammal... :)

      Törlés
    3. Az enyémben szerencsére minden elfér szépen, egymás mellett, imádom :D

      Törlés
  3. Húha :) Rossmann, DM, Libri, Ofotért, IKEA, SuperShop, Clubcard és a kedvenc patikámba törzsvásárlói kártya.

    VálaszTörlés
  4. Tesco, benzinkút, kedvenc könyves üzlet, egy patika, Charles Voegele, Mark & Spencer, Ikea, DM, játéküzlet, Brendon, Coop,- ezt a 11-et használom aktívan.

    VálaszTörlés
  5. Dm, Rossmann, Smart kártya, Cafe Frei jutalom kártya és MiskolcPont kàrtya. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen az a jutalomkártya? :)

      Törlés
    2. Az elfogyasztott kávékért pecsétet kapsz és minden 10. Pecsét utàn jár egy ingyen kávé. Vagy 30pecsétért választhatsz egyet a zsacsis kávék közül : )

      Törlés
    3. Ja és nem szeretik reklámozni a dolgot (legalább is nálunk) az egyetemi Freibe említette egyszer a csaj, hogy van ilyen. Azóta voltam a belvárosiba is és mind a két helyen úgy kell említeni, hogy pecsétet kaphatok?

      Törlés
  6. Tesco, Ikea, Jono Yogo, DM ééés ennyi :) Annyira nem vagyok vészes :D

    VálaszTörlés
  7. DM, Rossmann, IKEA, Frei Cafe és Clubcard, Apacs. Volt még egy Yves Rocher is, de az pont amikor végre egyszer használtam volna, valahogy eltűnt :D

    VálaszTörlés
  8. DM, Clubcard, Csajvagyok.hu, Libri, Partner kártya (hobbiboltok)

    VálaszTörlés
  9. Dettó! 12 db van csak a pénztárcámban de akad még egy külön kártyatartó itthon azoknak a kártyáknak, amiket csak nagyon ritkán használok...

    VálaszTörlés
  10. Nem használom őket nagyon aktívan, meg nem is vagyok gyűjtő, de ezek vannak: DM, Libri, SuperShop, Smart, Tesco Club Card, Patika hűségkártya, Intersport, Fradi Szurkolói Kártya (hú ezt meg kell újítanom :D)

    VálaszTörlés
  11. Válaszok
    1. Bár nekem is van, de sajna messze van a DM, ha közelebb lenne, biztos többet használnám, mert szerintem jobb, mint a Rossmann :)

      Törlés