Helló hétfő!

Orbán Szilvi | február 23, 2015
 
Kinek hogy telt a hétvégéje? Sikerült hasznosan tölteni? :) Nekem a hétvége rendkívül tanulságos volt, ismét tapasztaltabb lettem :D Ennek tanulságaként választottam a mai mottót, de hátha másnak is hasznos lesz :) 


Hajlamos vagyok arra, hogy mindig elsőre akarok nagyot alkotni, mindig magasra teszem a lécet, de sokszor nem vagyok képes elbírni a terhet, ami ezzel jár és bizony megbukik a dolog. Így inkább azon igyekszem, hogy sok kicsi célt tűzzek ki magam elé, és inkább apróbb lépésekkel haladjak, de azokat alaposan és "nagyszerűen" vigyem véghez, így garantáltabb lesz a sikerélmény is :)  

A mai mottó és még még több inspiráló idézet az Idézetek és motiváló plakátok c. pinterestes táblámon.  

U.i.: mit szóltok a képen a logóhoz? :D

9 megjegyzés:

  1. Ez a mottó most nagyon nagyon jókor jött! <3 :) Köszönöm!
    A logó meg... hát tüneményes!!! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már megérte! :) Látszik, hogy az egy pillecukor nyárs akar lenni? :D

      Törlés
  2. A logó nagyon jó. A mottó is, de soha ne legyél kishitű. Az igaz hogy apró lépésekkel is elérhető a kitűzött cél, de ha valamelyikhez van nagy lépésed is, akkor lépjél azzal.

    VálaszTörlés
  3. A kudarc kerülő embertípus csinálja úgy,hogy alacsonyra rakja a lécet,hogy biztosan megugorja. Szerintem ezzel semmi probléma,mert így biztos a siker (: Én is ebbe a kategóriába tartozom (sajnos), lassan de biztosan haladok az életben előre (:

    VálaszTörlés
  4. Szuper volt a hétvége,rengeteget dolgoztam a blogon :)

    VálaszTörlés
  5. uhhhh a logó nagyon tetszik! :))) egyébként a nagy feladatot mindig kicsi részekre kell felosztani, erre már rájöttem :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a Teréz anya idézet jutott róla eszembe: "Nem érdekes mennyit teszel, a fontos az, mennyi szeretettel teszed."
    Ha jó érzéssel csinálod, szeretettel, szereted, amit csinálsz, és azt. amiért és akiért csinálod, akkor jól csinálod, és kész. :)

    VálaszTörlés