Napzárta #46

Orbán Szilvi | február 24, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

  Mi a kedvenc tavaszi virágod?

Gyakorlatilag azzal, hogy megmondom a kedvenc tavaszi virágaimat, ki is merítem a kedvenc virág kategóriát is :D A legeslegnagyobb kedvenc a tulipán (és annak minden árnyalata), utána jön a jácint - odáig meg vissza vagyok az illatuktól, de csakis a virágénak, légfrissítő változatban már nem olyan menő :D -, és végül a nárcisz :) Ha tehetném, a menyasszonyi csokrom is ezekből lenne, de tekintve, hogy júliusi esküvőt szeretnénk majd, így ezt nemigazán lehetne megoldani :)

7 megjegyzés:

  1. Hóvirág. Kár, hogy már csak nézni szabad, imádtam kiskoromban hóvirágot kapni :)

    VálaszTörlés
  2. Hát én annyira nem vagyok tisztában vele, hogy melyik virág mikor nyílik, de a legnagyobb kedvenceim: liliom, jácint, tulipán, flamingó, kála, gyöngyvirág, rózsa. De amúgy imádom a virágokat, és remélem egyik sem sértődik meg, és azt is remélem, hogy egyiket sem hagytam ki a nagyok közül :)

    VálaszTörlés
  3. Gyöngyvirág - imádom az illatát, és régen édesapám mindig meglepett egy kis csokorral :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a növényeket, virágokat, virágos bokrokat, fákat. Vannak kedvenceim a kerti virágok és a szobanövények között is. Nehéz választani, de kedvencem a kertiek között az orgona, tulipán, jácint. A szobanövények között pedig a clivia, gyönyörű virágja van, 4 nagy cserepes növényünk van ebből. Aztán itt van még a húsvéti kaktusz és a viaszvirág, az utóbbi bódító illattal.

    VálaszTörlés
  5. Dettó ez a kedvenc virágom is: nárcisz :)

    VálaszTörlés
  6. A finom illatúak: gyöngyvirág, jácint, orgona :)

    VálaszTörlés