Napzárta #62

Orbán Szilvi | március 12, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Mi az első dolog, amit megnézel másokon? 

Ez attól függ, hogy milyen napom van éppen. Ha a szemöldökökre vagyok rákattanva, akkor azt, ha a hajra, akkor azt :) De általában nem szoktam figyelgetni az embereket, ha pedig valaki megszólít, akkor az az első, hogy mennyire tartja a szemkontaktust :)

7 megjegyzés:

  1. Én az egész arcot megnézem a másikon. És érdekes mert általában szép mosolyú emberekkel találkozok, és ezt szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. Először az összképet úgy ámblokk, majd pedig a szemeket, fogakat, a körmöket és a cipőt. Ez a négy nagyjából mindent elárul :)
    Pasiknál pedig kifejezetten rá vagyok kattanva a kézre, ha nem tetszik egy pasi keze, akkor fújhatja. Ez a dilim.

    VálaszTörlés
  3. Az összkép és a kisugárzás az, amit megnézek - igen, szerintem a kisugárzást is lehet látni, mert ha valaki jól érzi magát a bőrében, az kívülről is látszik, egészen más a testtartása, fellépése az illetőnek.

    VálaszTörlés
  4. Én a szemüket és a tartásukat, viselkedésüket, már ha épp emberfigyelős napom van. Ezek sokat elárulnak

    VálaszTörlés
  5. A cipo es a kez.
    Egy apolatlan cipo tonkreteszi az oltozeket es az apolatlan kez meg mar egy kezfogasnal sok mindent eldont.

    VálaszTörlés
  6. Nekem a haj, cipő és arc a szentháromság. Általában ha valakinek szép a haja vagy megtetszik a cipője. legyen férfi vagy nő, akkor azt jobban megnézem magamnak. :D

    VálaszTörlés
  7. Nem szoktam figyelni a embereket, én sem szeretem ha engem néznek. A férjem azt szokta mondani, hogy azért néznek, mert olyan úrinő kinézetem van. Persze a viselkedésem is az, mert nem szeretem a közönséges dolgokat., durvaságot. De ha néha megnézek valakit azt sem feltűnően, és általában a közelemben levők azok, és elsősorban az arcot nézem mindennel együtt, meg az öltözéket, az összhangot, harmóniát.

    VálaszTörlés