Napzárta #68

Orbán Szilvi | március 18, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Elkezdted már a tavaszi nagytakarítást?  

Háááát, csinálgatom, de még nem fogtam bele teljes gőzzel :) Még semmi sem biztos a húsvéttal kapcsolatban, lehet, hogy utazunk, lehet, hogy anyáék jönnek, bár ettől még a takarítással haladnom kellene :) De még se tervem, se kedvem hozzá, eddig a beépített szekrény egy részét csináltam meg, remélem azért sikerül időben elvégezni :) Remélem Ti jobban álltok! ;)

8 megjegyzés:

  1. Ömmmm... Hát, a hétvégén már betettem a lábam a lomiszobánkba, ahova a költözés után dobáltuk a dobozokat, és egy fióknyi ruhát kipakoltam. Ez már annak számít?... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kis lépés is lépés ;) Én annak veszem :D

      Törlés
  2. Én még nem, mert felújítjuk az előszobát, ami egy csomó porral jár, szóval semmi értelme elkezdenem :S Úgyse jön senki húsvétra, max a családom, nekik meg úgyis mindegy :-)

    VálaszTörlés
  3. Én sem állok jobban mint Te, mert csak mondogatom, hogy húsvétra meg kéne lennie a tavaszi nagytakarításnak, de semmi kedvem hozzá, pedig már nagyon közel van. Azért annyira nem idegesít ha nem lesz meg, majd csinálom utána és apránként. Soha nincs olyan piszok, rendetlenség nálam, hogy ne jöhetne hozzánk rokon, barát bármikor. Porszívózás, pórtörlés hetente, fürdőszoba, konyha, előszoba felmosása, lemosása, rendbetétele naponta. A tél után függönymosás, ablakpucolás, egy kis lomtalanítás még várhat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak én halogatom :) egyszer biztos jön egy olyan hangulat, hogy nekiállok, olyankor pikk-pakk megcsinálok elég sok mindent :D

      Törlés
  4. Elkezdtem már februárban amikor először sütött a nap :) Jól is tettem, mert eleve apránként tudok csak haladni, plusz most március eleje óta egy makacs betegség miatt valaki beteg, ill most mindegyik gyerek, itthon vannak és ilyenkor örülök, ha a mosogatásig eljutok, nemhogy még tavaszi takarítani... Ha jól lesznek folytatom, olyan naaaagyon nagy nagytakarítás már nem lesz, polcokról nem fogok lepakolni, de egy alapos nagyobb takarítás talán még belefér (ha ráállok pár nap alatt megvan szerencsére) -a többit meg majd apránként folyamatosan igyekszem pótolni (nyárra meg is leszek ;) :p )

    VálaszTörlés