Napzárta #75

Orbán Szilvi | március 30, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Vezetés közben CD-t, magnókazettát vagy rádiót hallgatsz? Esetleg semmit?

Nincs jogsim és autóm sincs, de ha lenne, akkor épp azt hallgatnék, amihez kedvem van :) Szeretek rádiót hallgatni, itthon sűrűn szokott háttérzajként szólni. Biztos lenne a kocsiban pár CD is, mert hiába van már okos telefon, MP3, a cédének akkor is van egy feelingje (a magnókazettáról nem is beszélve...) :D Mindenképp szólna valami, nem tudok csendben ülni :)

5 megjegyzés:

  1. Rádiót főként és teli torokból énekelek :-)

    VálaszTörlés
  2. CD-t, igaz, nem sűrűn vezettem mostanság.

    VálaszTörlés
  3. Otthon általában rádió szól (vezetés közben imádom az összes olyan számot, amivel máskor a világból ki lehetne kergetni és persze énekelem végig az összeset!), vagy a limitált kazettakészlet (kb. 3 darab) egyike, már legalább tíz éve mindig csak azok vannak a kocsiban. Apánál ritkábban vezetek, ott is általában rádió vagy valami olyan zene megy cédéről, vagy usb-ről, amivel tényleg ki tudnak kergetni a világból (Zámbó Jimmy szint, kb.) Egyedül még sosem vezettem autót, de ha lesz saját kocsim, ott is fog szólni a zene szerintem legtöbbször. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem sincsen, de ha lenne akkor leginkább az én fajta zenéimet hallgatnám, metál, rock, industrial, dnb, mantra stb :D

    VálaszTörlés
  5. Nem vezetek, viszont utazok. Sokat. Mióta elköltöztünk, napi 3 órára nőtt az ingázó időm.
    Egy ideje van Spotify előfizetésem, ami klassz. A legtöbb zenét, amit szeretek, eddig megtaláltam Spotify-on, azokat le lehet tölteni akár offline hallgatásra is, lejátszási listát csinálni, stb. És így végre legális a zenetáram. :)
    A kívánságlistámon már fent van egy telefonnal kombinálható (dokkolós) hangfal, amit a munkahelyemre szeretnék bevinni (majd ha lesz), mert ott nincs rádióm, a gépről nem tudok zenét hallgatni, mert a kis hangszóró mindig összegerjed a telefonnal, a fülhallgató pedig zavar a munkában.
    Ha vezetnék, valószínűleg autóban is hasonló megoldást keresnék, ami a telefonommal szinkronban van.

    VálaszTörlés