{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - BLOGMAS

Orbán Szilvi | november 05, 2016
Ahogy közeledik a karácsony, úgy jelennek meg sorra a bloggereknél a vlogmas videók/blogmas bejegyzések. Nekem ez a kedvenc időszakom, nagyon szeretem nézni, olvasni ezeket, néhányan igen kreatívak tudnak lenni ilyenkor, sok tippet, trükköt el lehet lesni.
Idén októberben bennem is megmozdult valami és kitaláltam, hogy mi lenne ha a VKP keretein belül is lennének ilyen típusú bejegyzések?!
 
Először a napi rendszerességre gondoltam, meg is volt a téma minden napra. De aztán aggályaim léptek fel ezzel kapcsolatban:
- Sokan elfoglaltak (köztük én is), nemhogy napi egy, de sokszor heti két bejegyzést sem tudok kitenni
- A bloggerek biztos készülnek karácsonyi témájú bejegyzésekkel, nem lenne szép az összesre rásütni a VKP bélyeget.
- Vannak, akiknek több idő kell egy-egy bejegyzés megírásához, a napi egy poszt feszített tempó lehet sokaknak, s a végére elfogyna a lendület, kudarcba fulladna az egész.

E kétségek közt "vergődve" a kis Fb csoportunkhoz fordultam, és szavazásra bocsátottam a dolgot. Szerencsére mindenki támogatta a Blogmas ötletét, de ahogy sejtettem, ők sem tartották a legjobb ötletnek a napi posztolást :) Így végül a heti kettő (szerda és vasárnap) mellett döntöttünk, ez talán bevállalható mindenkinek, aki részt szeretne venni benne :)


Könnyítésképp megadom a témákat, ha esetleg valaki még kedvet kap, csatlakozhat a VKP tagjaihoz, valamint mindenki tud egy kicsit előre dolgozni, amikor van egy kis ideje, ihlete.
A pontos időpontokat azonban majd csak a tagok fogják megtudni ;)

A szabályok ugyanazok, mint a VKP-nál, egy időpontban kell kitenni a bejegyzést, ugyanúgy lesznek inlinkz kódok is, valamint a címnek tartalmaznia kell a VKP stílusjegyét is. Ha odakerülünk, lesz köszös VKP-Blogmas kép is, de ezzel még ráérünk :D

Ha kedvet kaptál hozzá, de még nem vagy benne a csapatban, blogolsz és szeretnél egy szuper közösség tagja lenni, még több blogot megismerni, esetleg több olvasóra szert tenni, csatlakozz! Csupán annyi a dolgod, hogy írj egy rövid bemutatkozó emailt az eletespillecukor@gmail.com címre, s már csatlakoztál is :)

Én már nagyon izgatott vagyok, Ti hogy vagytok ezzel? *.*

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet ez a karácsonyi posztsorozat a VKP-n belül. Szerintem ez ad egy plusz löketet az ember karácsonyi hangulatához. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem nem mindig a megszokott, karácsonyi témákat összeválogatni, de azért mégis benne legyen a karácsonyra hangolódás :)

      Törlés
  2. Szuper ötlet, főleg, hogy már ezerrel karácsonyra vagyok hangolva :)

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretnék részt venni benne, nagyon jó ötlet a karácsonyra hangolódni :)

    VálaszTörlés