Vidám uzsis tasakok via AliExpress

Orbán Szilvi | július 24, 2017

Már a cím is vidám, hiszen próbáljátok kimondani egymás után, hogy uzsis tasak, garantált a nevetés, legalábbis nekem elég sokszor sikerült eltéveszteni, legtöbbször egy bizonyos lőfegyver neve jött a nyelvemre. Nehezített fokozat az uzsis zacskó, jó kis nyelvtörő, jól el lehet vele szórakozni... :D 

Mindig is gondban voltam, hogy miben vigyem a mindennapi elemózsiámat a munkahelyemre, számtalan, az üzletekben a vásárlás mellé kapott papírtáskát elhasználtam már, egyik sem bírta egy, max. két hétnél tovább. Az egyik munkatársam ezt a problémát úgy oldotta meg, hogy vastag celluxszal tekerte körbe, így előzve meg azt, hogy egy idő után darabjaira essen szét. Biztos hatásos dolog, de engem nem hozott lázba, annál inkább egy Facebookon megjelent hirdetés. Az oldalra már nem emlékszem, de azt tudom, hogy egy kicsit drágább volt, mint amennyit rászántam volna. 


De nem hagyott nyugodni a dolog, így AliExpress barátomhoz fordultam és szerencsére meg is találtam őket, s ami a legjobb, sokkal olcsóbban. Több eladónál is megtalálható, én innen rendeltem és teljesen meg vagyok elégedve velük. Több színben és mintában elérhető, én biztos, ami biztos alapon többfélét (egészen pontosan négyet, volt egy jegesmedvés is, de azt odajándékoztam hugomnak) is rendeltem, hátha tönkremegy vagy ki kell mosni és legyen helyette másik. 



Az anyaguk szerintem nagyon jóminőségű, legalábbis egyelőre nincs velük semmi gond. Mosni még nem mostam ki egyiket sem, így nem tudok azzal kapcsolatban nyilatkozni, hogy mennyire strapabírók ezen a téren, de ha egyszer sor kerül rá, frissíteni fogom ezt a posztot ;) 


A belseje olyan anyaggal van kibélelve, ami vízálló, így ha valami kifolyna, az a táskában is marad, valamint ha teszünk bele jégakkut, akkor akár joghurtot vagy egyéb olyan élelmiszert is tarthatunk benne, ami hűtést igényel. Instagramon írta valaki, hogy nem valami tartós a fólia, de számomra nem baj, úgyis az a lényeg, hogy ne szakadjon szét egy hét után. 



Méretei: 24x20x17 cm, alaposan tele lehet pakolni, az én kis szendvicsem/péksütim szinte elveszik benne, de aki egy kicsit bélpoklosabb, mint én, vagyis több kajára van szüksége, annak nem kell félnie, bele fog férni :D 



Az eladó képei egy kicsit csalókák amúgy, én azok alapján azt gondoltam, hogy merevebbek az oldalak, és a fülei sem állnak ilyen szépen, de ezeket leszámítva szuper kis tasakokról/táskákról van szó :)

6 megjegyzés:

  1. dejó, nem is gondoltam, hogy még ilyen extra bélése is van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bezony, olyan, mint egy hűtőtáska :D Remélem sokáig bírja majd és nem fog egy idő után szétfoszlani :)

      Törlés
  2. juuuj ez nagyon jóóóó, ilyen nekem is kell!!!.-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így kiáltottam fel, amikor megláttam őket, most meg már az egyik kolléganőmnek is rendelnem kellett, remélem neki is beválnak majd :))

      Törlés
  3. De jó, hogy hoztad ezt a bejegyzést. Hosszú ideje szenvedek a mindenféle hülye papírzacskókkal, tiszta nyűg hogy miben vigyem az ebédem. Valahogy fel sem merült bennem, hogy létezik ilyen. Épp most rendeltem meg a süniset ebayről, már alig várom hogy megérkezzen. Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, én most a bálnásat nyúzom, eddig jól szuperál :) Már egy kollégámnak is rendeltem, annyira megtetszett neki :D

      Törlés