Őszi séta

Orbán Szilvi | október 02, 2017

Vasárnap egy kicsit kimozdultunk a lakásból és tettünk egy kis sétát a belvárosban, azon belül is a Rába-parton, a Radó-szigeten, most inkább a természetbe vágytunk, mint a városi forgatagba. Ha pedig már sétálni indultunk, magammal vittem a masinámat is és készítettem pár fotót. Rájöttem, hogy a hangulatképek és a természetképek azok, amiket a legjobban szeretek, mindig megfog egy-egy szép virág, a falevelek, ősszel nagyon szép a természet, csak győzzek kattogtatni :D






Egyelőre még nem indultak meg a fák, csak itt-ott lehet gyönyörű sárga és rozsdaszínű falevelekre bukkanni, de már nagyon várom, hogy a Mosoni-Duna partja megmutassa az igazi őszi arcát, remélem sikerül is majd lencsevégre kapnom :) 




















A sétának volt három tanulsága is: 
1. csakis kényelmes cipőben érdemes útnak indulni,
2. ne álljunk gesztenyefa alá, mert könnyen koppanhat a kobakunkon a lepotyogó gesztenye
3. jól nézzünk körül mielőtt fotózni kezdünk, a méhek ugyanis nem díjazzák, ha megzavarják őket...

8 megjegyzés:

  1. Ó, a Radó-sziget környéke mindig jó fotóhelyszín... Nagyon szépek lettek a fotóid. :) Szeretnék én is kimenni a közeljövőben kattintani néhányat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) megéri kirándulni egy kicsit a városban, fényképezőgéppel a kézben teljesen más, akkor szinte keresi a témát az ember és olyan apróságokat is észrevesz, amik mellett amúgy simán elmenne :)

      Törlés
  2. Szép képek. Mikor jön a nagy bejelentés? Twitteren már elszóltad magad... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Őőőőőőő pontosan milyen nagy bejelentésre is gondolsz? Végig kellett pörgetnem a Twitterem, de nem jöttem rá, hogy mivel kapcsolatban szóltam el magam, segítenél? :D

      Törlés
  3. Győr egy igazán fotogén város.
    ALig pár száz méterre voltam akkor tőled én is :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szeretem Győrt, nemcsak ebből a szempontból :)

      Törlés