Újoncok a fürdőszoba polcon | HerbArting téli arcápoló csomag

Orbán Szilvi | november 23, 2017

Töredelmesen bevallom, ezidáig újdonság volt számomra a HerbArting nevű márka, hiszen nem sűrűn használok természetes, natúr kozmetikumokat, márpedig a HerbArting - ahogy a neve is mutatja, ebben a legerősebb. De akkor hogyan találtam rá? Épp a Youtube-on nézelődtem, amikor megláttam, hogy Szandra, a Krémesen szép az élet bloggere feltöltött egy közös videót Zsófival, a HerbArting márka megálmodójával és tulajdonosával (a videó elérhető a HerbArting webshop oldalán). Szandrát régóta olvasom, ő az egyik olyan beauty blogger, akinek adok a szavára, a blogja sallangoktól mentes, mindig megmondja a(z őszinte) véleményét egy-egy termékről, látszik, hogy szenvedélyesen foglalkozik a szépségápolással és a bőrápolással. 

Éppen ezért, amikor kiderült, hogy közösen megalkottak egy téli arcápoló csomagot, tele természetes összetevőjű arcápolóval, nem volt kérdés, nekem kell ez a csomag. Még annak ellenére is, hogy tényleg nem sűrűn (értsd szinte soha) kerül egy-egy ilyen kozmetikum a kezeim közé. Az ára egyébként 9.170 Ft volt kedvezményesen (eredeti ára 10.190 Ft, ennyiért kapható most a webshopban), azt gondolom, hogy egy ilyen csomagért nem olyan sok. Rendelni november 24-től lehet, addig csak előrendelni tudtok, ha tetszik a csomag tartalma siessetek, mert ismét csak limitált mennyiségről van szó, hamar elfogyott az első csapat is.

Egy bubis borítékban érkezett, ami miatt kicsit megviselt is lett a doboz, itt-ott benyomódott az oldala, hiába na, a Posta sosem a kíméletességről volt híres... Nagyon tetszik a csomagolás, az illusztráció nagyon szépre és csajosra sikerült, belül pedig pont olyan látvány fogadott - azon kívül, hogy minden összeborult benne -, amire egy natúrkozmetikumokkal teli doboznál várható, semmi pufi nudli vagy selyempapír :) 


Zsófi és Szandra úgy állították össze a csomagot, hogy minden olyan termék helyet kapjon benne, ami egy alap arcápolási rutin fenntartásához szükséges. Bár ezek a termékek egyenként is megállják a helyüket, de csak együtt hozhatjuk ki belőlük a legjobbat, éppen ezért kizárólag egyben lehet megrendelni. Az összes termék csomagolásáról elmondható, hogy cuki, kicsi, így utazásnál nem kell azon aggódnunk, hogy sok helyet foglal az arcápolási rutinunk :D A csomag tartalma: 

mandulás arclemosó 100 ml
vitalizáló szérum 20 ml
hidratáló arckrém 30 ml
+ egy bónusz ajándék termék: védőkrém 10 ml


Elsőként a mandulás arclemosót vettem szemügyre. A flakon nagyon cuki, pont kézre áll, és bár olyan kicsinek tűnik, mégis 100 ml-t szuszakoltak bele, s mivel nem kell belőle sok, így sokáig elég lesz. Az illata teljesen semleges, olyan, mint a natúr termékek általában, nem tartalmaz parfümöt, így akik nem ehhez vannak hozzászokva - ahogyan én is - elsőre fura lehet. A lemosó mandulaolajat, sheavajat, E-vitamint és B-vitamint tartalmaz, az  apró barackmag szemcséknek köszönhetően kíméletesen radíroz is (egyáltalán nem karcol, pedig alaposan megdörzsöltem vele a kezem), így maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket és ami a legjobb, teljesen lebomlik a természetben, így ezzel nemcsak az arcunkkal, hanem a természettel is jót teszünk ;)


A vitalizáló szérum praktikus, pipettás kiszerelésben van, az üvegen keresztül nagyon sűrű, szinte géles folyadéknak látszik, ám amikor a kézfejemre csepegtettem belőle inkább vizes volt és hamar el tudtam oszlatni, viszonylag hamar be is szívódott. Az illata egy orvosi köptetőre emlékeztet, de csakis akkor, ha nagyon mélyeket szippantok az illatából, amúgy egyáltalán nem vészes :D Vadgesztenye-kivonatot, csodamogyoró-vizet, mandulaolajat, sheavajat, e-vitamint, panthenolt, glicerint és karbamidot tartalmaz, ez mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy szép, puha legyen az arcbőrünk. Ám a szérumot nemcsak arcra, hanem a dekoltázsra is ajánlják, amit be is tartok majd, hiszen sajna már látszódnak is azok a bizonyos ráncok (nem nagyon, de halványan már jelen vannak), amiket minden nő késleltetni szeretne. Eltűntetni nem fogja, de a továbbiak kialakulását megelőzhetjük.


A hidratáló arckrém méretén nagyon meglepődtem, pedig már a videóban is kicsinek tűnt, de valahogy mégis egy picivel nagyobbra számítottam, az üzletekben termékmintákat szoktak ekkora méretben adni. Szandráék szerint nagyon, nagyon kevés kell belőle (tényleg, mert ha sokat viszünk fel, nem tudjuk rendesen eloszlatni, és hagy az arcon egy zavaró réteget, ami nem valami kellemes ...), hogy ez a 30 ml is sokáig kitart majd. Úgy legyen! :) Összetétele alapján a krém gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint a szérum, csak krém formában, ugyanis szintén tartalmaz csodamogyoró-vizet, mandulaolajat, E-vitamint, sheavajat.


Volt a dobozban még egy bónusz termék is, mégpedig egy védőkrém, ami még az arckrémnél is kisebb, még cukibb tégelyben található :) A lányok szerint bármit bekenhetünk vele, könyököt, térdet, lábszárat, kinek, milye van kiszáradva, ugyanis ez a kis krém főleg ezen a problémán hivatott segíteni. Ebben is található sheavaj, amit körömvirágolajjal, méhviasszal egészítettek ki. Nagyon sűrű az állaga, szinte alig lehet kiimádkozni, olajos, zsíros krém, ami viszonylag hamar beszívódik, és ami a hidegben kifejezetten jól jön majd, nekem az extrán kiszáradt kezeimet szinte azonnal helyre tette, pedig eddig csak egyszer kentem be vele a kacsóimat, azt hiszem sokszor fogok érte nyúlni. :)

A doboz tartalma szerintem teljesen rendben van, tetszik a csomagolás, a termékek is jónak igérkeznek, de úgyis csak a folyamatos használat során tapasztalom majd ki teljesen őket és bízom benne, hogy nem lesz csalódás a vége. Ami külön tetszik, hogy a termékek mellett található egy-egy címke, amin megtaláljuk a leírást a krémekről, valamint minden infó szerepel rajta a felhasználásukról, az INCI-ről és a felhasználhatósági időről.  

Valaki megrendelte még rajtam kívül? Hogy tetszik? Szeretitek és használtok natúr kozmetikumokat? Ismeritek a HerbArting márkát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése