DIY szivacsos körömlakklemosó

Orbán Szilvi | szeptember 10, 2013
Sajna ezt az ötletet nem én találtam ki, de szerintem annyira zseniális, hogy muszáj nektek is megmutatnom, amit ma a Pinteresten találtam :) Bár lehet, hogy a beauty bloggerek körében ez már nem lesz új :)

Jómagam nem sűrűn használok körömlakkokat, s most nincs is itthon lemosóm, sőt a tegnapi lomtalanítás során kidobtam a körömlakkjaimat is, mert mind a kettő be volt már száradva, sehogy sem akartak kijönni az üvegből...Így most csak az eredeti képet tudom nektek belinkelni, hiszen nincs rá módom elkészíteni, de ha valakinek meghozom hozzá a kedvet és tényleg beválik, már megérte megmutatnom :)

Eszközök
egy üres tégely vagy befőttesüveg
szivacs (a legolcsóbb is jó)
körömlakklemosó


A tégely vagy üveg nagyságától függően gyömöszöljük bele a szivacsot, ha szükséges, vágjuk ketté, úgy könnyebb dolgunk lesz. Öntsünk rá körömlakklemosót, annyit, hogy jó nedves legyen a szivacsunk, majd jól zárjuk le a  tégelyt/üveget.
Ha már nagyon elhasználódott a szivacs, vagy kiszáradt, csak öntsünk rá lemosót, vagy dobjuk ki a szivacsot és tegyünk be újat. Szerintem még így is olcsóbb megoldás, mint amiket a drogériákban lehet kapni.

Ti ismertétek már ezt a trükköt? Kipróbáljátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése