Wishlist | eBay–Szépségápolás

Orbán Szilvi | augusztus 13, 2014
Mondtam már, hogy az egyik kedvenc hobbim az eBay-en való szörfölgetés? Vagy mondhatnánk úgy is, hogy Szilvi vagyok és eBay függő :D Most kifejezetten egy kategóriára koncentráltam, mégpedig a szépségápolásra, ezen belül is a koreai kozmetikai termékekre. Már nagyon sok jót hallottam róluk, a BB krémek állítólag nagyon szuperek. Nos, ha az árukat nézem, el is hiszem :) Bár sokan idegenkednek attól, hogy krémeket vagy más kozmetikai terméket rendeljen az internetről, pláne ilyen oldalakról, hiszen sosem lehet tudni, hogy miket ken az ember magára… De ha egyszer győz a kíváncsiság, akkor nincs megállás, csak győzze a pénztárcánk :) Most olyanok szerepelnek a listámon, amik vagy a praktikusságuk vagy a cukiságuk miatt fogtak meg és biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb a magamévá teszem őket :) Illetve ha valaki olvassa az illetékesek közül, valamennyit szívesen veszem névnapomra, szülinapomra vagy karácsonyra :P :D
capture-20140813-093250

1. ETUDE HOUSE - Minnie in the nails

Mit meg nem adnék bármelyik lakkért ebből a kollekcióból *.* Még Nettinél láttam az egyik lakkról egy bejegyzést és mit mondjak, le lettem nyűgözve! Egyszerre csajos és cuki, nem lehet rá mást mondani, csak azt, hogy KELL, KELL, KELL! :D Igazából háromra fáj a fogam közülük: a Minnie Red, a Minnie White Face és a Minnie Black Face. Itt és itt lehet őket megrendelni, ha valaki szintén kedvet kapott hozzájuk :) Az áruk pedig kb. 1200-1230 Ft, ingyenes szállítással. Ennyit még sosem adtam ki egy lakkért, de ezekért szívesen kipengetném ezt az árat :)

2. Tonymoly - Panda's Dream White Hand Cream 10 db-os mintacsomag

Gondolom, mondanom sem kell, hogy mi fogott meg ebben a krémben. Naná, hogy a csomagolás! :D A rendes kiszerelés egy 30 grammos kis cuki pandamackó tégelyben található, de egyelőre csak mintát rendelnék, hiszen az ára egy kicsit borsos, de úgyis a cukiságfaktort fizetjük meg :D Ha nem válik be, akkor csak a minták árát bukom, ha pedig beválik, akkor jöhet a teljes kiszerelés :) Innen rendelhetitek meg a mintákat és innen a teljes kiszerelést. Az ára a mintáknak kb. 940 Ft, a nagy tégelyé pedig kb. 2060 Ft, most akciósan. 

3. ETUDE HOUSE Missing U Hand Cream

Na vajon ezekben is mi tetszhetett meg? :D Négy illatban kapható, de én láttam még két baglyos kiszerelésben is :) A fóka (Harp Seal) zöld teás, a rózsaszín delfin (Pink Dolphin) Fiona illatú (ha valaki tudja, hogy ez milyen illat, akkor írja meg :D), a pingvin (Fairy Penguin) púderes, a pandás pedig barackos illatú kézkrém. Mind a 4 tégely 30 ml-s kiszerelésben kapható, az áruk pedig kb. 1450 Ft, ja és innen lehet megrendelni őket :)

4. Holika Holika Pig-nose Clear Black Head 3 Step Kit

Sajnos én is folyamatosan harcolok a mitesszerek ellen, már sok kencét kipróbáltam, de egyik sem vált be annyira. Most úgy döntöttem, hogy ideje lenne mást is kipróbálni, így esett a választásom erre kis tapasz szettre. Az egész művelet 3 lépésből áll, s ha minden jól alakul, búcsút mondhatunk az undok fekete pöttyöknek :) Innen rendelhető és kb. 760 Ft.

5. Holika Holika - Baby Silky Foot One Shot Peeling

Szintén Nettinél láttam erről egy posztot, s szívesen kipróbálnám én is. A sok szandálozásban könnyen bekeményedik és berepedezik a sarkam, s ha nekiállnék reszelgetni, onnantól kezdve nem lenne megállás, folyton csinálhatnám. Így én inkább a krémek mellett teszem le a voksomat, abból még semmi baj nem származott :) Ha kíváncsiak vagytok, hogyan működik ez a dolog, olvassátok el Netti tapasztalatait róla, ő is belinkelt egy eladót, de innen is meglehet rendelni kb. 1750 Ft-ért.

Ti szerettek eBayről rendelni? Mi a véleményetek a koreai kozmetikai termékekről? Szoktatok rendelni ilyeneket? Nektek melyik tetszett meg a listáról?

2 megjegyzés: