{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc zenék

Orbán Szilvi | október 08, 2014

Ez egy igazán jó téma, nekem legalábbis. Szuper volt átböngészni a mobilomon a zenelistát, muszáj volt hangosan bömböltetni, sőt, egy kicsit ugrabugráltam is - persze csak a magam módján :D.  A lista igazi vegyes felvágott, lesznek itt régiek, újabbak, lazulósak, de többnyire vidám, lelkesítő muzsikák :) Most "csak" 10-et válogattam be, de ennél sokkal, de sokkal több van, akit érdekel, itt megnézheti, miket hallgatok még szívesen :) Ezt még nem tudjátok rólam, de a zenei ízlésem alakulása nagyon sokszor a filmeknek, sorozatoknak és néha reklámoknak köszönhető :D Ha megtetszik egy film zenéje, azonnal felkutatom és van, hogy napokig csak azt hallgatom :) Ugyanez a helyzet a reklámokkal is, ezen az oldalon elég sok reklám zenéje fenn van, de persze csak azoké, amikhez rendes előadók számát használták fel.
Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :)
1. The Fratellis - Chelsea dagger


Tőlük nem ez az egyetlen kedvencem, imádom őket. Egy film (A boldogító talán) révén találtam rájuk, de most nem az akkori kedvencet tettem be, hanem ezt, mert most ezt hallgatom a legtöbbet :) 

2. Taylor Swift - Shake it off


I-H-I-M-Á-D-O-M! Hihetetlenül felvidít, erre nem tudok nem mozogni, muszáj felpattannom - már amennyire tudok -, s rázni, ugrálni :D Pedig nem csípem ezt a csajszit, de ez a száma nagyon betalált :) 

3. Paul Simon - Kodachrome


Nem tudom, emlékeztek-e a Csúcsfejek c. filmre, ez annak a filmzenéje. Nagyon régen hallottam már, a filmet is vagy ezer éve láttam utoljára. Húgom linkelte be, onnantól kezdve sokszor meghallgatom :)

4. Paul McCartney - Queenie Eye


Ismét Paul, de ezúttal egy Beatles legenda :) Én nagyon szeretem a zenéit, több kedvencem is van tőle, de ez... ez zseniális. Plusz szerepel a klipben a két favoritom is, Meryl Streep - tök cuki, ahogy élvezi a zenét -, no meg az eszeveszettül helyes és sármos Johnny Depp, OMG, az a pasi... *.*

5. Stevie Wonder - Ain't that love


Szintén filmzene, mégpedig az A boldogság sosem jár egyedül c. film zenéje, valamint ez a csengőhangom is :) 

6. Anima Sound System - Wonder


Ezt a Petőfi rádión hallottam először, amikor Demény a kötsög és gazdája volt a vendég, én pedig a kutyafuttatón hallgattam a riportot. Ez valahogy nagyon megragadt, pedig ez már nem most volt :D Az ASS-től egyébként csak ezt az egy számot szeretem, nem rajongok kifejezetten ezért a stílusért :) 

7.  The Carbonfools - Birthday


A T-Ö-K-É-L-E-T-E-S szülinapi zene. Na jó, még az Alma együttesé is szuper :D

8. Ocho Macho - El mundo fantastico


Ez egy igazi - ahogy ők mondják - hupogós szám, amire borzasztóan jól lehet tombolni, ha az embernek rossz a kedve :D 

9. Lilly Wood & The Prick & Robin Schulz - Prayer in C 


Ehhez nincs mit nagyon mit hozzáfűznöm, kellemes zene, nagyon jó hallgatni :) 

10. David Guetta ft. Simon Martin - Lovers on the sun


Ez is egy jó kis szám, a mostani slágerlistás zenékből nagy kedvencem lett :) 

+1 A királyi ház titkai (Dong Yi) filmzene


Khm, na igen, ez a kedvenc koreai sorozatomnak a zenéje :D nagyon szeretem, a koreai kosztümös sorozatokat is, no meg a zenéket is, mindkettő nagyon gyönyörű. :)

A többiek kedvenceit az alábbi linkeken éritek el:

12 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom olyan ez a VKP, mint a karácsonyi ajándékbontogatás :D Amúgy talán a zenékből lehet megismerni legjobban egy embert ... David guetta jön velem! :D

    VálaszTörlés
  2. Végre valaki, aki szintén szereti a filmek zenéit! :) Jó kis összeállítás volt.

    VálaszTörlés
  3. Úh Szilvi basszus, az első számot már évek óta keresem, de csak a dallama volt a fejemben és most megvaaan :D Köszönöm!!!
    Jó zenéket válogattál, a Prayer in C nekem is nagy kedvenc, pedig a műfaj nem a világom, na meg a Paul bácsi és Stevie Wonder... örök

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, aztán beugrott, hogy kik is ők :D

      Törlés
    2. Én is OST fan vagyok. S jó látni, hogy másnál is van koreai :)

      Törlés
  4. 2es,7es,9es és a 10es is megvan :DD elég hasonló, és én is sokszor egy egy film zenéjét hetekig keresem hogy utána egész napokat hallgatgassam őket
    http://the-lists-of-everything.blogger.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) engem nagyon tud zavarni, amikor nem jövök rá a zenére, pláne, ha nem is találom :/

      Törlés
  5. :D https://www.youtube.com/watch?v=TMcfbm82Ydw

    VálaszTörlés
  6. Szuper válogatás, nagyon érdekes zenéket szedtél össze :) Látom nálad is aratott Taylor :P

    VálaszTörlés