{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ha nyernék a lottón...

Orbán Szilvi | november 05, 2014

.... nem változtatnék sokat az életemen :) Nem költöznék el külföldre, nem szórnám el értelmetlen dolgokra - bár ez nézőpont kérdése, lehet, ami nekem nem az, az másnak értelmetlen :)) Valószínűleg sokkal könnyebb lenne az életem, mint most, több mindent tudnék csinálni, több lehetőségem lenne. Nem tudom, mennyivel lennék boldogabb, valamennyit biztos dobna rajta az a pár milliócska :) 
Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :)
 Na de akkor mégis mi a fészkes fenét kezdenék azzal a pénzzel?

Először: minden adósságot letudni. Adni belőle a szeretteimnek, tudom, hogy a pénz nem megoldás semmire sem, de sokszor nagyon sokat tud segíteni a sok szeretet mellett :) 

Másodszor: lakásfelújítás. Annyira megszerettem ezt a várost, városrészt, utcát, lakótömböt, lakást, hogy nem költöznék el innen. Na jó, lehet elcserélném egy max. második emeleti, erkélyes lakásra, de mindenképp ebben a lépcsőházban maradnék (nem tudom, mit szólna ehhez az illető, ha olvasná, hogy az ő lakására fáj a fogam :P :D). Szóval ha nem költöznék, akkor mindenképp felújítanám a lakást, mert - finoman szólva - ráfér. Talán mióta megépült a tömb nem is volt rajta csinálva semmi sem. Vagy, ha igen, akkor ritka tehetségtelen "szakemberek" dolgoztak itt. A csempe potyog a konyhában, az ajtó mögött hatalmas területen mozog, mintha csak a fuga tartaná a helyén... Az egész lakást helyrehoznánk, új burkolat, új padló, új bútorok, stb.

Harmadszor: lecserélném a ruhatáramat. Illetve inkább kibővíteném, ugyanis én azon ritka nőszemélyek egyike vagyok, akinek tényleg nincs sok ruhája :)

Negyedszer: elmennénk egy közös családi nyaralásra, mert így együtt még sosem volt a család. 

Ötödször: letenném a jogsit és vennék egy szuper kis autót. Egyszer már elkezdtem a jogsit (még a szakközép alatt), de hihetetlenül pánikoltam a volán mögött és úgy gondoltam, hogy addig nem való ez nekem, míg ez az érzés el nem múlik. Ha 40 éves leszek, akkor akkor jön el az ideje, de semmiképp sem akarom veszélyeztetni sem a szeretteim, sem a saját, sem pedig az épp aktuális útitársam életét. A többi autósról nem is beszélve. 

Ha mindez megvan, a maradékot befektetném ingatlanba, valamint kötnék le belőle jó sokat is. Ehhez biztos igénybe vennék majd szakértői segítséget, hiába, nem vagyok egy pénzügyi zseni :) 

Azonban ahhoz, hogy meg is nyerjem a pénzt, játszani is kellene :) Nagyon ritkán lottózunk, leginkább szülinapok alkalmával, hátha szerencsét hoz az adott dátum. Nos, nem igazán szokott :D Ha játszunk, akkor legtöbbször random számokat ikszelünk, de a szerencseszámomnak (4) mindenképp benne kell lennie. 

Ti szoktatok lottózni? Mit csinálnátok, ha nyernétek?

A többiek bejegyzését az alábbi linkeken olvashatjátok el :)


7 megjegyzés:

  1. Huh, a jogsis téma nálam is hasonló... valamiért egyáltalán nem érzem azt, hogy jó lenne a volán mögött :/

    Nagyon tetszett a poszt :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossz érzés nagyon, mert jó lenne a jogsi, szerintem szeretnék is vezetni, de ott van az a félelem... :/
      Örülök, hogy tetszett :)

      Törlés
  2. Hello I'am Chris From France!!
    this is not a "spam"
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    Helló I'am Chris Franciaországból !!
    ez nem a "spam"
    Elnézést kérek, ez a szöveg történik fordító
    Van egy csodálatos blog, amely úgy gondolom, hogy bejegyzett International Dictionary Blog. Ön képviseli a Country
    Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, és hogyan a blog neve
    Blog URL
    Operatív lízing Of Your Country Melyben Hogyan Session bővül a Country List
    A jobb oldalon, a "zöld lista", meg fogja találni az összes országok és ha rákattint őket, meg fogja találni a nevét, blogok ebből az országból.
    Rendkívül fontos, hogy kövesse a blogot, hogy érvényesítse a registration.Thank szíves megértésüket
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    boldog blog
    ****************

    VálaszTörlés
  3. Lakásfelújítás és ruhacsere :)) szintúgy... habár nekem nem kevés hanem inkább sokféle fajta ruhám van... ami azt eredményezi hogy egyik se néz ki jól a másikkal és keverve se jó és ez nem passzol ahhoz színben az meg nem jó mert nics hozzá cipő és ehhez ki kéne engedni a hajam de nincs most hoozzá kedvem... így hetente állok ott a kirakatoknál hogy na vajon tetszik e valami nekem, pláne a pénztárcámnak de sajna ritka eset ha én találok valamit.... A 9es voltam ( sajna sose megy a bejelentkezés ezért maradok ennél a bemutatkozásnál amíg rá nem jövök hogy hogyan írjak úgy kommentet a Wordpressel hogy meg is jelenjen a komment és ne csak eltűnjön a végtelen internet világában... )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerepel a "bakancslistámon", hogy csinálok egy kapszulagardróbot, amiben kevés ruha lesz, viszont azok remekül kombinálhatóak egymással :)

      Nem tudom, hogy miért ilyen rossz Wordpress fiókkal ide írni, nincs jóban a két oldal :D Ezért sajna nem szeretnek ide kommentelni a WP-sek :( Elég, ha a hozzászólásod végén odaírod a neved, tudni fogom, hogy ki vagy ;)

      Törlés
    2. Én már nekikezdtem gyűjtögetni azokat az alapdarabokat amik az internet szerint alapdarabok ( én tudatlan hogy a felére szerintem nem is lenne szükségem ) sajna viszont még mindig körülbelül kettő darabig jutottam el amiből az egyiket máris sikeresen lelocsoltam valamivel ami valószínű soha többé nem jön ki így kezdhetem az egészet előről....
      És rendben úgy lesz :))

      Törlés
    3. Velem az a baj, hogy itthon a gép előtt olyan szépen összeállítom a ruhatáramat, de amikor boltba kerülök mintha megnyomták volna a reset gombot és random módon kezdtek el vásárolni :D egyszer remélem megérem, hogy céltudatosan megyek ruhát venni :)

      Törlés