{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Legnagyobb baklövés

Orbán Szilvi | december 03, 2014

Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :)   

Amikor összeállítottam a témakörök listáját, és felírtam ezt az ötletet is, már akkor tudtam, hogy ez húzós téma lesz. Akkor még csak a magam nevében tudtam nyilatkozni, hiszen még csak álmodtam róla, hogy ennyien vesznek részt ebben a "mozgalomban". De amikor kihirdettem a csoportban, hogy ez lesz a következő, sorban jöttek a lemondó válaszok, hogy ezt a kört most kihagynák. 

Akkor még úgy gondoltam, hogy én megírom, ha törik, ha szakad, de sajnos most azt kell mondanom, hogy ezt most én is passzolom, a VKP történetében most először. Lehet ezt gyávaságnak, meghátrálásnak nevezni, ki minek akarja, de úgy érzem, hogy nem szeretnék ennyire sokat mutatni magamból itt a blogon. Több "baklövésem" is van, amiket nem szeretnék ide kiteregetni, hogy azután mindenki azon csámcsogjon. De nyugi, nem drogoztam, nem ittam, sőt még dutyiban sem ültem ;)
Remélem mindenki megérti ezt, és a többi bloggert is, aki szintén úgy döntött, mint én.

Azoknak a bejegyzését, akik mégis megírták az alábbi linkeken éritek el ;) 


6 megjegyzés:

  1. Én is pont ezért nem mertem ezt a kört vállalni. Az ember felel azért mit ír ki a netre, később visszaüthet. Szóval ezért nem mertem én sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, én is sokat gondolkoztam rajta, hogy megírjam-e :)

      Törlés
  2. Annyira én sem vittem túlzásba a dolgot, de 2 baklövést sikerült leírnom. :)

    VálaszTörlés
  3. Az, hogy fent mást linkeltem be, mint a posztom, baklövésnek számít? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Add hozzá a linket újra :D csak írd a neved mellé, hogy Viv (jó link) :D

      Törlés