Napzárta #45

Orbán Szilvi | február 23, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Szoktál pizsis napot tartani? 

Inkább csak fél napokat szoktam, ha erre adom a fejem :D Nem tudok egy egész napot pizsiben lenni, egy idő után már zavar és fel kell öltöznöm, sokkal komfortosabban érzem magam normál ruhában :) Bár mostanában már lehet olyan pizsamákat is kapni, ami már majdnem szabadidő ruhának felel meg, az olyanokban már lehet eltöltenék egy napot :)) 

13 megjegyzés:

  1. En is inkabb 'fel'napokat szoktam pizsibe tolteni hetvegente.Mondjuk decemberbe mindig ramjon valami es volt hogy egesz nap itthon pizsibe flangaltam,egy csesze forro csokival/teaval :D

    VálaszTörlés
  2. Hát, nálam a tipikus "pizsis napok" a dolgozatírós/arra készülős napok, amikor még arra sincs időm, hogy átöltözzem. Egyébként egy idő után már engem is zavar, és ha csak egy ugyanolyan laza cicanaci-nagy póló párosra váltok is, sokkal jobban érzem magam :)

    VálaszTörlés
  3. nálam is a fél nap játszik csak : ) az is ritka amúgy. olyan 10 körül már felöltözök mert olyan tehetnék lesz úrrá rajtam vagy szenvedés : D

    VálaszTörlés
  4. Nem bírok megmaradni pizsiben, olyankor olyan érzésem van hogy lazsálok. Még ha ténylegesen is az a program,akkor is szeretek felöltözni játszósruhába.

    VálaszTörlés
  5. Maximum félnap. De igazából engem zavar, ha egész nap pizsiben kell lennem. Előbb-utóbb átöltözöm rendes ruhába. (:

    VálaszTörlés
  6. Nekem nem nagyon van pizsim. Én pólóban alszom. Ha nagyon hideg van, akkor felveszek egy melegítőnadrágot is. És van, hogy egész nap nem is öltözök át. Hm... lehet, hogy ez nem is pizsis nap, hanem ruhás est :)

    VálaszTörlés
  7. Szoktam pizsamanapokat tartani, de az igazság az, hogy én sem nagyon tudok még a pizsamanapjaimon sem koradélutánnál tovább pizsamában maradni. :) Persze ha valamit kinevezek pizsamanapnak, akkor az már sokkal többet jelent, mint az öltözék: akkor kelek fel, amikor akarok, akkor öltözök fel, amikor akarok, azt csinálok, amit akarok. Büntetlenül lazítok ezeken a napokon. :)
    Egyébként számomra hatalmas felfedezés volt, hogy nem kell pizsamát vásárolnom ahhoz, hogy pizsamám legyen... Égre-földre kerestem normálisan kinéző de kényelmes pizsamákat, aztán egyszer csak megvilágosodtam, hogy bármi megteszi, ami kényelmes, csinos és jó anyagból van. Azután beszereztem egy pár leggingset (ha ez a helyes ragozása...) egy Lidlis akcióban és néhány csinos pólót, póló anyagú felsőt a turkálóból, és voilá! Megvolta tökéletes pizsamám, amit a pizsamarészlegen soha nem találtam volna meg. :)

    VálaszTörlés
  8. Óóó, a kedvenc elfoglaltságom naphosszat pizsamában az ágyban tölteni :D Valamikor a boltba is lusta vagyok elmenni, mert ahhoz fel kell öltözni :D Szóval én nem pizsinapokat, hanem pizsiheteket is képes vagyok tartani :D

    VálaszTörlés
  9. Nem, csak ha nagyon beteg vagyok, de rendszerint akkor sem fér bele.
    Félnapokat én is szoktam (egészségesen), az a kedvencem amikor nem kell menni sehova és ebédig (ebédfőzésig) pizsamában maradok :))) Az remek! Aztán ebédhez felöltözni és utána az olyan, mintha csak fél nap lenne -több energiám jut rá és jobb lesz a kedvem :)

    VálaszTörlés
  10. Hát, inkább csak fél napokat, mert nem szeretek egész nap pizsamában lenni. Ez alól egyedül az kivétel, ha annyira beteg vagyok, hogy egész nap ki sem bújom az ágyból.

    VálaszTörlés
  11. Én alapból zenekaros cuccokba vagyok itthon és olyanokban alszom- szóval lényegében egész nap kényelmesen vagyok itthon :D

    VálaszTörlés
  12. Sokszor, de csak mert most még megtehetem.

    VálaszTörlés
  13. Hú én nagyon sokat, szerintem ilyen profin nyomom már a pizsizést. Meg alapvetően gyakran tartok alvós napot: felkelek, reggelizem visszaalszom, délbe ebéd kávé :D és a délutáni alvás... Szóval nálam ez mesterszinten megy. :D

    VálaszTörlés