Napzárta #47

Orbán Szilvi | február 25, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Mit olvastál ma utoljára?

A VKP bejegyzéseket olvastam, hogy ki mit írt a szülinapi különkiadás keretében :D Az enyém még nincs kész, kicsit hosszú lesz :) De addig is szívesen olvasgatom a többiekét, mindenki nagyon aranyos, hogy "profinak" nevez, de ez nincs így :) és annyira, de annyira örülök, hogy tetszik ez a mozgalom :) Remélem még sokat megírhatunk együtt ;) 

6 megjegyzés:

  1. Tumblr-en egy ismeretterjesztő bejegyzést a skót kívánságfákról. Nagyon érdekes volt!
    http://kincsesfuzet.tumblr.com/post/112057232288/odditiesoflife-mysterious-coin-covered-wishing

    VálaszTörlés
  2. Frédéric Delavier: Sportanatómia című könyvét. Mert nem csak edzünk mint a baromállat -már bocsánat a kifejezésért- hanem tudjuk is, hogy mit csinálunk :D

    VálaszTörlés
  3. Az órákat Agatha Christie-től. (:

    VálaszTörlés
  4. a Hell-ről szóló esettanulmányt..... holnapra enyém az első két kérdés kifejtése az egyik órára : D

    VálaszTörlés
  5. Szintén a VKP-posztokat és József Attilát. Memoriterek forever!

    VálaszTörlés
  6. A Magyar Grammatikát csaptam fel egy házifeladathoz. :D

    VálaszTörlés