Pinterest Péntek #97

Orbán Szilvi | április 24, 2015
Ahh, ma olyna jó volt egy kicsit kiülni a tópartra, és csak süttetni magunkat a napon *.* Már nagyon vártam ezt az időt :) Remélem senki sem punnyad odabenn, tessék kimenni a szabadba egy kicsit!
Április 10-én volt utoljára ilyen poszt, úgyhogy ideje volt ismét, hogy megmutassam, miket gyűjtögette össze pinterestes barangolásaim során. Mostanában nemhogy ott, de itt a blogon sem szorgoskodtam, ennek megvan az oka: mostanában más foglalkoztat, a közeljövőt pedig még inkább homály fedi, ugyanis nekem is értelmet nyer a TGIF kifejezés, azaz végre sikerült munkát találnom :) Így fogalmam sincs, hogy mikor lesznek bejegyzések, de azért igyekszem néha tiszteletem tenni itt :) A VKP természetesen megy tovább - jut eszembe ideje lenne kiküldeni az új témát is -, nincs leállás, s remélem nem is lesz. 
Történt egy kis vérfrissítés ebben a rovatban, most valahogy így esett jól mazsolázni :) 


Lakberendezés


Vidám és egyedi ágytámla, imádom :) 

Cukiság


Kicccicccáááák *.* Már el is felejtettem, mennyire cukik ezek a kis vinnyogó szőrmókok :) 

DIY


Mostanában nagyon tetszenek a geometriai alakzatok, ez a gyönyörűség szívószálból készült. 

Manikűr


Imádom ezt a színt, de még nincs ilyen lakkom. Ehhem, ehhem, lassan pótolni kellene :D

Outfit


Én nem mernék egy ilyen cipőt bevállalni, de a szett nagyon tetszetős. 

Humor


Hehe, van benne ráció... :D

Étel // Ital


Egy ilyen frissítő le is csúszna ebben a jó időben :) 

Frizura


Mindig is irigykedve néztem Meg Ryan hullámos loknijait, olyan szép :) 

Random


Annyira tetszenek az ilyen karkötők, szívesen látnám az én csuklómon is :)) 

Képek forrása és még több inspiráció az alábbi táblákon: 
 
Nektek melyik tetszik? Mi változott?

18 megjegyzés:

  1. Meg Ryan olyan bájos volt a műtétek előtt, kár hogy nem tud méltósággal öregedni.
    Gratulálok a munkához, ez tök jóó! Mit fogsz dolgozni ha nem vagyok indiszkrét? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nemcsak Meg nem tud méltósággal öregedni, SJP sem néz már ki olyan jól, mint a Sex és New York elején (a vége felé bár még viselhető, de már akkor látszódtak a műtétek).
      Nem vagy indiszkrét, operátor leszek egy győri cégnél az ipari parkban :)

      Törlés
    2. SJP-től szabályosan megijedtem a legutóbbi képeit látva...
      Remélem szeretni fogod a munkád, és sok kitartást kívánok hozzá :)
      A trollokat meg szerintem ignoráld, mert a lenti például láthatóan nem ért a sem a kedves szóból, sem a bunkóból.

      Törlés
    3. Ezzel én is így vagyok, brutál, ahogy kinéz o.O
      Köszi, én is remélem, hogy jó lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá :)
      Azt nem tudom, hogy ő az-e, aki a múltkor volt, vagy új, de mindegy is, nem érdekel :)

      Törlés
  2. Tényleg vidám ágytámla, és valóban egyedi. De ehhez a színvilághoz, és az ágytámlához tizenévesnek kell lenni és mondjuk evezős lánynak. A cicákat csak nézni szeretem, mert tényleg aranyosak, de nem tartanék egyet sem. A geometria távol áll tőlem, nem szeretem ezeket az alakzatokat. A körömlakkokban elképesztő színek és kombinációk, minták vannak. Én maradok a természetes testszínnél, vagy a lilás-pinkes-rózsaszínes változatnál. A cipő elképesztő, és ronda is - igaz én már régen túl vagyok azon a korosztályon, akik ilyet viselnek. Húúúú az anatómia, szörnyű látvány - ezért nem lennék orvos. Mi benne a ráció? A karkötők nekem durva formák és kidolgozások.
    Azért remélem, hogy a munkád mellet is marad időd a blogodra, mert nem szeretném ha hanyagolnád a blogod és azzal minket az olvasóidat is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem kell feltétlenül tizenévesnek lenni, nekem például nagyon tetszik :) tetszik, hogy színes és vidám, jól feldobja a szoba hangulatát. Persze meg lehet ezt oldani elegánsabban is, más színekkel ;) A cipő nekem sem tetszik, nem az én stílusom. A humor képénél az a lényeg és a ráció, hogy ha jobban megfigyeled, az agy a pénisz helyén van, s ez némelyik hím egyedet remekül jellemzi, hogy nem a fejével (agyával) gondolkodik :)

      Törlés
    2. Igazad van Szilvi, nem kell feltétlenül tizenévesnek lenni, de azért maradjunk abban, hogy fiatalnak, és nekem a 30 éves is fiatal. A humor képnél nem vettem észre azt amit most leírtál a válaszodban, mert nem néztem tüzetesen, mert az emberi test belsejét még képen sem szeretem nézni, a valóságban meg szóba sem jöhetne. Az biztos, hogy sok férfira jellemző, hogy nem a fejével (agyával) gondolkodik hanem a péniszével.

      Törlés
  3. ááá... annyira ne izgasd magad a blogon, nem nagy szám, sőt inkább egy urban eve utánzat, nincs itt semmi érdekes olvasnivaló...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj már annyira hiányoltam egy ilyen kommentet. Örülök, hogy neked ennyi időd van, hogy olyan oldalakat olvasol, amik nem érdekesek vagy hogy azt nézd, milyen mélyre süllyedek :D

      Törlés
  4. @Névtelen, akkor lássuk a tiédet! Biztos hiperszuper egyedi és fullextrás! Ha meg nincs, akkor próbálj meg blogot írni és akkor kezd el leszólni más munkáját, ha te különbet tudsz alkotni! Bár az a tapasztalat, hogy csak az olyan emberek ugatnak, akik még semmit sem tettek le az asztalra! Aki igen, annak nincs ideje ilyesmire! ;)

    Szuper képek! A kiscicákon meghaltam, olyan édesek. :) Szeretnék még egy egy cicát, de Puszedli szerintem nem ezen a véleményen van. :D Úgy örülök, hogy végre kiment a divatból a Meg Rylan-féle ramen-tészta lokni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah, Puszedli! Milyen cuki neve van :)) ezt a kifejezést még nem hallottam egy hajstílusra :D

      Törlés
  5. Yay, trollok! :D Mindig öröm találkozni velük, majdnem olyan cukik, mint a kiscicák. Urban:Eve rajongók figyelmébe ajánlom: "A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el." (Farkas Lívia) – Ha már vagdalkozunk Viával, hallgassunk is rá. :P
    A munkához gratulálok! A napzártákat hiányolom, de nem akartam reklamálni, gondoltam, hogy okkal vagy távol, és örülök, hogy jó okkal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem hiszem, hogy kedves névtelenünk olvasná, mert ha igen, akkor nem írna ilyet. Én úgy gondolom, hogy akik Via írásait olvassák, rendelkeznek annyi intelligenciával, hogy nem trollkodnak más oldalán. Én egyébként már fel sem veszem, szerencsére nem jellemző, meg amúgy sem az én időmet pocsékolja, hanem a sajátját, hiszen csinálhatna más hasznos dolgot is... :)

      Törlés
    2. Ilyenkor bánom egyébként, hogy nincs a Bloggernél olyan regisztrációs lehetőség, mint a Wordpressnél. Úgy sokkal könnyebb lenne ignorálni az ilyeneket, de sajna ez van :D

      Törlés
    3. A regisztrációt én kivettem, az emberek nem szívesen kommenteltek. Nem tudom, bloggeren van-e olyan, hogy az adott IP címről érkező első hozzászólást moderálásra teszi, és csak akkor jelenik meg automatikusan a komment, ha annak a felhasználónak/IP-nek már volt egy jóváhagyott kommentje. Én WordPressen ezt használom.
      Egyébként neked is ajánlom megfontolásra Via take no shit politikáját, én egy zen mosollyal szoktam a lomtárba szórni a troll kommenteket, egy apró hálaadás kíséretében, mert a férjem szerint "örülj, ha van egy trollod – ha már felbosszantottál valakit annyira, hogy trollkodni akarjon, az azt jelenti, hogy alkottál valami értékeset". Úgy gondolom, hogy nem kötelező mindenkinek egyetértenie velem, de az én blogom az én házam, az én váram, és ha valaki nem tud tisztelettel szólni hozzám a saját virtuális kuckómban, akkor kívül tágasabb.

      Törlés
    4. Valami olyan van, hogy csak regisztrált felhasználók, de az nem tudom, hogy milyen, még nem próbáltam. De ha úgy nem tudnak hozzá szólni az olyan értékes kommentelők, mint pl. TE, úgy inkább hagyom az egészet :) Én úgy vettem észre, hogy attól, hogy van egy-kettő ilyen negatív hsz, még nem lett kevesebb a feliratkozók száma, sőt, még a csend ellenére is vannak újabbak :)

      Törlés
  6. A ruhaszett és a poén kép a kedvencem :P
    A trollok direkt és nyilvánvaló szemétkedéseit pedig még mindig nem értem, de nem kell őket felvenni. Nagyon érezhető volt, hogy erőlködött ennek a kommentnek a megírásával, nehezen talált fogást rajtad és a blogodon :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer kérdeztem, hogy milyen témák érdekelnék, ha már nincs semmi olvasnivaló, de természetesen erre nem reagált... :D

      Törlés