1. VKP Karácsony 2015

Orbán Szilvi | október 07, 2015

Tegnap, ahogy kora reggel ballagtam haza a nagy ködben, teljesen karácsonyi hangulatom támadt, karácsony - vagy legalábbis decemberben - környékén szokott ilyen idő lenni. Magamban már a Jingle Bells-t dúdoltam, s akkor bevillant egy ötlet, amit később sem tudtam kiverni a fejemből. Mellesleg emiatt aludni is alig tudtam napközben, pedig igen nehéz éjjeli műszak volt :) De így van ez, ha az ember - vagy legalábbis én - valamit a fejébe vesz, azt szeretné minél hamarabb megvalósítani :) Ja, hogy végre ki kéne lyukadnom, hogy mire is gondoltam... Szóval, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha idén decemberben megrendeznénk a Vigyázz! Kész! Posztolj! csapat kis karácsonyát? Már több blogon láttam amolyan Gift Swap kezdeményezést, de olyan, mint a miénk még biztos nem volt, bár a lényeg egy és ugyanaz :))

A csoportban gyorsan meg is szavaztattam az ötletet és örömömre a többség igennel szavazott, így bátorkodtam elindítani a saját kis VKP karácsonyunkat :) A december 16-i Vigyázz! Kész! Posztolj (ez pont félúton van a két ünnep - Mikulás és Karácsony - között) ennek a keretében fog zajlani, egy posztban minden résztvevő megmutathatja ajándékát, amit kapott. A részvétel nem kötelező, mindenki döntse el, hogy szeretne-e részt venni ebben a kezdeményezésben vagy sem  :) 
Mivel nem szeretném, ha verseny alakulna ki, hogy ki adja a legértékesebb ajándékot (bár ezt senkiről sem feltételezem), vagy valakiben rossz érzés maradjon, mert ő sokat áldozott rá, míg ő kap egy egyszerű kis valamit. No meg amúgy sem az érték a fontos, így megállapítok egy érték határt, amivel mindenki tud kalkulálni :) Igaz, lehet, hogy ez pont nem könnyíti meg a helyzetet, de ne feledjétek, hogy akár saját kezűleg készített ajándékot is lehet adni ;) 

Úgy gondolom, hogy az idők folyamán, a bejegyzéseknek hála megismertük egymást annyira, hogy legalább halvány sejtésünk legyen arról, hogy minek örülne a kisorsolt párunk ;) De ha nem, van ideje mindenkinek, hogy kutakodjon egy kicsit :) 

A SZABÁLYOK

(merthogy sajna ezek is kellenek, ha azt szeretném, hogy minden rendben menjen)

Jelentkezési határidő október 31., jelentkezni ezen az űrlapon lehet, a párokat másnap (november 1.) sorsolom ki és még aznap elküldöm a résztvevőknek.

Abban az esetben, ha valaki nem múlt még el 18, úgy beszélje meg a szüleivel és ha rábólintanak, akkor jelentkezzen. Erre azért van szükség, mert meg kell adni a postacímet :) 

Feltétel, hogy tagja legyél a VKP csapatnak és a jelentkezési határidőig legalább 1 VKP-s poszttal rendelkezz a blogodon, valamint szerepelj a VKP tagnyilvántartójában (az újban, amit ezen a linken értek el)! 

A határidő, amikorra lehetőleg mindenki adja postára a csomagot: december 1. (kedd), így elméletileg még mindenkihez időben odaérhet, s a poszt megírására is lesz még idő :)

Az összeg 1000 - 1500 Ft + postaköltség, bízom benne, hogy ez az összeg nem annyira megterhelő, az ajándékozás a lényeg, az apró figyelmesség a másik iránt :) De kérek minden jelentkezőt, hogy csak akkor jelentkezzen, ha be tudja vállalni, mert nem szeretném, ha valaki csalódna! 

Arra figyeljen mindenki, hogy AJÁNLVA adja fel a csomagot, hogy biztosan megkapja az illető! S hogy biztosra menjek, emailben kérek mindenkitől egy fényképet az ajánlott szelvényről. Ezt ne felejtse el senki sem :) December 1. után minden résztvevőnek jelzem majd, hogy feladták a csomagját, így már tényleg csak a meglepetés miatt lehet izgulni :) 

Sajnos azok a bloggerek, akik külföldön élnek, nem tudnak részt venni, hiszen ez valamilyen szinten bonyolultabbá teszi a dolgokat, de ha jó lesz ennek az egésznek a  visszhangja, talán jövőre bevállaljuk ;)

A posztot december 16. 18:00 és december 17. 18:00 között - tehát a megszokott módon - kell közzétenni, a bejegyzésben említsétek meg azt (linkkel ellátva), akitől kaptátok és akinek ti adtátok az ajándékot

Izgatottan várom, hogy mennyien leszünk, bízom benne, hogy mindent érthetően leírtam, de ha lenne még kérdés, nyugodtan tegyétek fel :)  

Ha még nem tudod, hogy mi az a {Vigyázz! Kész! Posztolj!}, itt olvashatsz utána. Mindenkit szívesen látunk a csapatban, de kérlek NE csak emiatt a karácsonyi ajándékozás miatt jelentkezz, hanem csak akkor, ha komolyan veszed ezt az egész kihívást és ha nem is rendszeresen, de aktívan részt veszel benne :) 

11 megjegyzés:

  1. Szilvi, nem emlékszem milyen néven szerepelek a nyilvántartóban, de azért jelentkeztem :D

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretnék jelentkezni, nagyon jó ötletnek tartom ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelentkezni a bejegyzésben található űrlapon lehet, a kommentben jelentkezést sajna nem tudom elfogadni :)) Benne van minden a szabályokban ;)

      Törlés
  3. Hiába szeretnék, nem tudok, sajnos én pont a külföldi kategóriába tartozom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom :( Jövőre szerintem bevállaljuk, ha elég jelentkező lesz ;)

      Törlés
  4. Én is szeretnék jelentkezni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bejegyzésben benne van a link, amin keresztül jelentkezni lehet, csak azt a jelentkezést tudom elfogadni ;)

      Törlés
  5. Sajnos én sem vehetek részt benne... És csak azt szeretném kérdezni, hogy nekünk lesz-e valami más téma, amiről írhatunk, vagy ki kell hagynunk ezt a szerdát? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a VKP Karácsonyos posztok lesznek majd, mindenki más "kimenőt" kap :)

      Törlés