Blogiversary - A harmadik! :)

Orbán Szilvi | október 04, 2015
http://weheartit.com/entry/163402367/in-set/7754614-blog?context_user=eletespillecukor

Ha valaki megkérdezi tőlem az elején, hogy mennyi időt adok a blognak, valószínűleg nem három évet mondtam volna. Akkoriban csak reménykedtem benne, hogy ennyi időn keresztül fenn tudom tartani az érdeklődésemet (az olvasókéról nem is beszélve) valami iránt, ugyanis nem a kitartásomról vagyok híres :) De örömömre szolgál, hogy bejelenthetem - ha még nem jöttetek volna rá -, az én kicsikém betöltötte a harmadik szülinapját, már óvodásak vagyunk :D 

Az utóbbi időben - majdnem fél évben - igencsak megfogyatkoztak a bejegyzések, részben azért, mert dolgozom és kevés időm van, másrészt pedig ötlethiány miatt. Igen, sajna ez van, van az úgy, hogy elfogy a muníció. Bár vannak páran, akik szeretnék, ha végre abbahagynám, de ismét csak el kell őket keserítenem, hogy nem teszem le a lantot, tovább üzemel a blog :) Lehet, hogy ritkábban lesznek posztok, de akkor is itt lesz nektek, nekem, hogy bármikor képernyőre vessem az épp aktuális gondolataimat, ötleteimet, mert biztos vagyok benne, hogy lesznek még :)) 

Ezalatt a három év alatt kaptam hideget és meleget egyaránt, de ettől szép ez a világ, ha mindenki ugyanazzal a véleménnyel lenne róla, mennyire unalmas lenne az egész, talán még a kedvem is elmenne tőle :D Mindegyikből sokat lehet tanulni, a negatív kritikák visznek előre, hogy még jobb legyek, megmutatják, hogy mire kell odafigyelnem, a pozitívak pedig plusz löketet adnak, megerősítenek abban, hogy jó az, amit csinálok. Ha csak egy valakinek tudtam bármelyik bejegyzésemmel segíteni, már megérte :) 

Most nem terveztem blogszülinapi hetet tartani, úgy gondolom, már mindent leírtam a blogolással kapcsolatban, hogy hogyan születik egy-egy poszt, nem változott semmi sem ezzel kapcsolatban. Azonban most sem hagyhatom ki a blogszülinapi kérdőívet, immáron hagyomány, hogy megkérdezlek benneteket a bloggal, velem kapcsolatban :) Szeretem olvasgatni a válaszokat, ki hogyan talált rám, milyen témák érdeklik az olvasókat, rengeteget lehet belőle tanulni, s szerintem egy évben egyszer ezt Ti is kibírjátok, hogy ilyennel nyaggatlak benneteket ;) Bízom benne, hogy legalább annyian kitöltik mag, mint tavaly, s ahogy akkor, most sem jár érte nyeremény (jajh, de kegyetlen vagyok...) :P 
Pusztán csak abban reménykedek, hogy szántok rá(m) pár percet és ŐSZINTÉN leírjátok a véleményeteket! 

A kérdőívet ezen a linken éritek el, szerepel benne egy KÉRDEZZ-FELELEK rész is, ahova - értelemszerűen - kérdés(eke)t tehettek fel velem, vagy a bloggal kapcsolatban. Nincs kikötés, bármivel kapcsolatban kérdezhettek, esetleg tanácsot is kérhettek, már ha érdemesnek tartotok rá ;) 

Kérdéseket ezeken a platformokon is tudtok feltenni: 
- Facebookon privát üzenetben
- Twitteren: itt használjátok az #askpillecukor hashtaget
- E-mailben az eletespillecukor@gmail.com oldalon, a tárgy mezőbe írjátok be, hogy blogszülinap.

Kérdéseiteket 2 hétig tehetitek fel, addig él majd a kérdőív is. Válaszolni pedig egy külön bejegyzésben fogok (természetesen, ha összegyűlik annyi, hogy érdemes legyen egy egész posztot szentelni neki), s a kérdőívről is ejtek majd pár szót. 

Köszönöm mindenkinek, aki valahol, valamilyen formában követ, olvas, kommentel, nagyon sokat számít minden egyes lájk, kedves szó, köszönöm, hogy együtt ünnepeltek velem eme jeles napon! 

14 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog blogszülinapot, remélem még sok-sok évet megél ez a hely! Nagyon szeretem az oldalad és a személyiségedet is, csak így tovább ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, igyekszem nem nagyon hanyagolni a blogot, jól esnek a szavaid :) ♥

      Törlés
  2. Nagyon boldog blogszülinapot! Már igazán jó lenne egyet kávézni - ennek örömére is akár! Nagyon sok hasznos posztod van, sok az irigy ember, aki ezt nem tudja megemészteni! :D Kíváncsian várom a kérdezz-felelekes posztot is :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen Nati :) ♥ Ne is mondd ezt a kávézást :D Remélem egyszer tényleg sor kerül rá :D
      Szépen gyűlnek a kérdések, így már biztos, hogy lesz poszt belőle ;)

      Törlés
  3. Hééé, 3. év. Ez igen. Igaz kezdő vagyok blogolás terén, de biztos vagyok benne, hogy hatalmas munka van az oldalad mögött. Gratulálok hozzá! Sok évet még neked/nektek. Illetve sok ötletet kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, 3 év! :D Nagyon szépen köszönöm, neked is sok sikert és kitartást kívánok a blogodhoz ;)

      Törlés
  4. Boldogat és még sokat! :) Kitöltöttem a kérdőívet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm mindkettőt, nagyon aranyos vagy! :) ♥

      Törlés
  5. Boldog blogszülinapot! :)
    Két dolog jutott eszembe a bejegyzés kapcsán: az első egy idézet, nemrég olvastam, nagyon tetszett. Valami olyasmi, hogy ha mindenki egyformán gondolkodna, semmi értelme nem lenne a lóversenynek. Ugye?! :) A másik pedig egy koncertélmény, Alma együttesen (megfontolatlan dolog volt elmenni, képzelj el egy hatalmas színházteremnyi gyereket egyszerre sikítani!) éneklős játék volt, ki énekli gyorsabban, stb. Almáék mindig feltették a kérdést, hogy 'Mit nyer a leggyorsabb?', a gyerekek pedig olyan boldogan ordították teljesen hangerőből, hogy "Semmmmííít!", hogy meg is jegyeztem majd magamnak, mint jövőbeni nevelési módszer, ha már ilyen jól működik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Az Alma együttest én szeretem, a keresztfiam révén sokat hallgattam őket :D Találó az idézet is :)

      Törlés
  6. Gratulálok a 3. szülinaphoz és mindahhoz, ami mögötte van.
    Igényes és inspiráló a blogod.

    VálaszTörlés