Tornázzunk! - Harmadik nap: nehezen, de pipa :)

Orbán Szilvi | február 02, 2013
Ma elhatároztam, hogy nem csinálok semmit. Csak a mosást voltam hajlandó elindítani, meg reggel elsétáltunk Beninek kaját venni és kész. Egész nap az ágyban fogok lustálkodni, ejtőzni.


Tegnap olyan kemény volt az edzés, hogy mozogni is alig tudok :) A fekvőtámasszal vannak gondok, a karjaim enyhén petyhüdtek :D na meg a hasprés... Úgyhogy ma kész vagyok, lazulás van. De azért palacsintát még sütöttem, mégha nem is ettem belőle sokat, hisz akkor mi értelme volt a tegnapi tornamutatványoknak? :)
Ráadásul a havi baj is megtalált, nincs itthon fájdalomcsillapító sem, és az eső is esik.
Most megyek a Tumblr-re vidám képeket nézegetni, hogy jobb kedvem legyen :)))

Ti milyen praktikákat szoktatok alkalmazni rossz kedv ellen?




4 megjegyzés:

  1. Hellóóóó! Nincs szünet, mert akkor kezdődik újra a 21 nap! Legalább 10 perc átmozgatás, fetrengve egy kis térdhúzogatás, amolyan laza jógás gyakorlatok... De valami legyen. Muszáj, mert eldöntötted!
    És tudtad, hogy nehéz lesz, és eljött a nehéz. Ez az! Itt van! De nem szabad egy napot sem kihagyni. Magad miatt!
    Hallgass rám! Gyerünk! Meglátod az esti visszapillantásodnál mennyire jó lesz, hogy nem hagytad ki ezt a napot! Higgy nekem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Itt nem lelki akadálya van a mozgásnak, hanem fizikai, de valamennyire összeszedtem magam és elmentem sétálni is, s csináltam pár hasprést és lábemelést is :) Köszönöm, hogy "fenékbe billentettél" :))

      Törlés
  2. Igazad van, ejtőzős napok KELLENEK olykor! Ami a fekvőtámaszokat illeti, azokat én sem szerettem soha, így nem is csinálom őket. Rengeteg olyan karmozgató/erősítő gyakorlat van, ami legalább annyira hatásos (sőt!), viszont sokkal élvezetesebb. (Tracy Andersonnak például vannak jó kargyakorlatai):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap a délelőttöt, meg egy kicsit a délutánt végigejtőztem, de Heva hozzászólása után (amit köszönök) egy kicsit össze szedtem magam :) Ma viszont nem csináltam semmi mozgást sem, egyszerűen nem volt rá energiám. Holnap viszont újult erővel vágok neki a hétnek :)

      Törlés