Új szerelem :))

Orbán Szilvi | november 08, 2013
Szerelem volt első látásra, ez már biztos. Pedig az esélytelenek nyugalmával nézegettem a Tchibo weboldalát, ahol már javában megtalálhatóak az adventi és a karácsonyi készülődéshez passzoló dolgok. Nem is én lennék, ha nem a kreatívos rész ragadott volna magával, gyakorlatilag ebből álltam ki, miközben néztem az oldalt: óóóóóóó, ááááááááá, vííííííííííííííí, aaaaaaaaaaaaaaaaa, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, stb. Ha feneketlen pénztárcám lenne, biztos felvásároltam volna ott mindent, a dekorszalagtól kezdve a mintalyukasztó készleten át a 100 db-os borítékkészletig, szóval mindent. De a legjobban egyvalami tetszett meg, de az nagyon. Mégpedig egy XL-es (hö, kicsire nem adunk...) mintalyukasztó, amivel 3 féle mintát lehet egyszerre kilyukasztani. Egyből beleszerettem. Maaajd jött az ááááá, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, így is szűkös a keret. Még nézegettem egy darabig, majd szépen bezártam az ablakot, hogy ne is lássam, maradunk ebben a plátói, egyoldalú szerelemben. Eltelt egy kis idő, és Ő kérdezte, hogy megnéztem-e már az e-mailjeimet. Mondom, meg, de nem jött semmi, miért, mit kellene látnom? Mondta, hogy nézzem meg megint. Megnéztem. Nem láttam új mailt. Erre odajött, és mondta, hogy nézzem már meg újra. Én meg nem értettem, hogy miért olyan fontos már, hogy megnézzem, de miközben ezen bosszankodtam, láttam, hogy tényleg van ott olyan mail, amit nem láttam (már az olvasottak között volt), a Tchibo visszaigazolása volt a rendelésről. Rendelésről???? Hát az én egyetlenem nem megrendelte nekem? *.* ♥ Kihasználta, hogy október 31-én Halloween alkalmából ingyenes volt a házhozszállítás, így csak 2995 Ft-ot kellett fizetni érte. :)

Ma reggel pedig már a kezembe is vehettem a drágaszááágomat. A súlya nagyon meglepett, majdnem 1 kg a kicsike. Mit kicsike, majdnem akkora mint egy vasaló :D Ez a lyukasztó fém részének köszönhető, jó strapabíró darab. 
Hogy Ti is lássátok termetes méretét, összehasonlításképp mellé tettem a blogos noteszomat (ebbe gyűjtöm az ötleteket, ebben dolgozom ki a témákat, stb.), ami egy A5-ös notesz, a Jysk-ben lehet kapni, asszem 500 Ft körül van és keményfedeles és sok lap van benne, és van kékben, lilában, zöldben és feketében, és, és, és...(kicsit be vagyok még zsongva). Na de térjünk vissza a lyukasztóhoz :D


Mint azt már mondtam, hogy 3 mintát lehet fele lyukasztani egyszerre, egy címkét, egy fenyőfát és egy szívet. Megmondom őszintén, azt hittem, hogy a címke egy picit nagyobb lesz, ebben csalódtam egy kicsit. De a szív és a fenyőfa mérete rendben van, s már a címkével is megbarátkoztam :) Egyelőre csak fehér papíron próbáltam ki (mert ugye egyből ki kellett próbálni), s már alig várom, hogy kreatívkodjak vele, már vannak ötleteim is, róluk majd később beszámolok a készülődés alatt ;) 

Bocsánat, ha nagyon elragadott a hév, de muszáj volt Nektek is megmutatni, mit kaptam Ő-től! Biztos kattant vagyok, hogy az ilyenek jobban lázbahoznak, mint egy cipő vagy táska (na jó táska ügyben is előfordul néha). 

Ti láttátok már az adventi/karácsonyi cuccokat a Tchibo-nál? Szoktatok onnan rendelni? Rendeltetek onnan valamit karácsonyra? 

3 megjegyzés:

  1. Dekortapaszt és sütibe nyomható betűket rendeltem most, az ingyenes kiszállításkor. :) Imádom a Tchibos cuccokat (sajnos..) A hír még nem 100%, de lehet, hogy lesz Tchibo bolt Győrben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azokkal én is szemeztem, dehát nem lehet mindent egyszerre :/
      Igen, lesz? Az szuper lenne, megspórolnám a házhozszállítást, ha esetleg megint rámjön a rendelhetnék :D

      Törlés
  2. Minden szerdán nézem a váltást és időnként amúgyis felnézek a webáruházba, hátha van ingyenes házhozszállítás. De a flyladys csoportban ezt általában szokta valaki jelezni. :D Gondolom, Te is nagy fan vagy, szóval ezzel nem mondtam semmi újat. :)

    VálaszTörlés