Pinterest Péntek #41

Orbán Szilvi | január 17, 2014
Szép napot mindenkinek, a 41. PP jelentkezik :) Óvatosan írom ezt a bejegyzést, ugyanis szárad a körmömön az alaplakk, amire majd a legújabb szerzemény, a NYC 029-es streetstylers árnyalata fog felkerülni. Ma sikerült rá lecsapnom 274 forintért a Rossmann-ban, de pl. 99 Ft-ért (igen, annyiért) is sikerült magamévá tenni egyet (NYC 050-es Cyclone of Glitters). Érdemes szétnézni, hatalmas leárazások vannak, láttam egy Essence pirosítót is 99 Ft-ért, de nem az én színem volt :)
Nem hittem volna egyébként, hogy ennyire beszippant majd ez a világ, az egész itt kezdődött a Pinterest Péntekben. Egészen odáig nem foglalkoztatott a dolog annyira, míg el nem kezdtem képeket válogatni ebbe a rovatba, s éreztem, hogy egyre jobban megtetszik, s én is szeretnék egy-egy színt kipróbálni a körmeimen. Rá kellett jönnöm, hogy rajtuk nem állnak annyira jól a nude árnyalatok, olyan semmilyennek tűntek rajta, emiatt nem is forszíroztam ezt a témát. De egyszer ráakadtam egy gyönyörű piros lakkra, kipróbáltam és egycsapásra szerelem lett belőle :) Azóta már 5 lakk büszke tulajdonosa vagyok, s van egy olyan érzésem, hogy ez még csak a kezdet, ennél már csak több lesz :)


Lakberendezés


Nem is kellene lépcső a lakásba, ha egy ilyen csúszdán is lehetne közlekedni :) Na jó, azért nem árt, hiszen hogy mennék fel az emeletre, igaz? De lejönni semmiféleképpen nem azt használnám. :D

Cukiság


Ahh, azok a fülek! Lehet perverz vagyok, de imádom a kutyák fülét morzsolgatni, annyira selymesek és puhák! *.*

DIY


Cuki baglyok wc papírgurigából. Édik, nem?

Manikűr


Bár ezek is nude lakkok, de mégsem egyhangúak, mindegyik különleges az állaga miatt. Egy homoklakkot azért szívesen kipróbálnék :)

Outfit


Imádom azt a kabátot! *.*

Humor


Erre nincsenek szavak :D De vajon mikor és hol készült ez a kép? Vagy hogyan?

Desszert


Ezt nagyon csípné a bendőm, jöhetne belőle egy-két tálkával :) 

Frizura


Imádom *.*

Étel


Volt szerencsém már rákot enni, ízlett :) Ez is biztosan isteni finom, nyamm, nyamm.

3 megjegyzés:

  1. Ajánlom figyelmedbe a Moyra homoklakkjait. Nekem arany és lila színben vannak. Moyra lakkokat főként a fodrászok, manikűrösök, kozmetikusok szakboltjaiban tudsz vásárolni. Ilyenek már mindenhol vannak, - Dunaszerdahely kicsi, de ott is van 2-3 szaküzlet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet :) Most nem emlékszem pontosan, de mintha az Árkádban vagy a Plázában is láttam volna valahol középen egy pultnál, de csak futólag mentem el mellettük, de megakadt a szemem a Moyra feliraton :) Legközelebb, ha arra járok, megnézem tüzetesebben is :)

      Törlés
  2. Én pont egy éve, egy nehéz vizsga után eldöntöttem, hogy na akkor én most megtanulom kifesteni a körmöm. Ha mindenkinek sikerül, miért ne sikerülne nekem is? Elmentem és megvettem életem első körömlakkját (jó, otthon volt színtelen lakkom, amit inkább az elfutott harisnyákra használtunk, mint körömre, és tinikorom 'lázadó' részében volt egy fekete lakkom, amit talán ki sem próbáltam), aztán egész délután azzal szórakoztam, hogy kifestettem - nem tetszett - lemostam - újra próbálkoztam. Most pedig, rá egy évre, már legalább negyven lakk boldog tulajdonosa vagyok, és augusztus vége óta, azt hiszem nem volt egyetlen nap sem, amikor nem lett volna kifestve a körmöm. Úgy látszik, függőséget okoz a dolog, én mindenesetre nagyon élvezem, és olyan jó érzés ránézni a körmeimre. :)

    VálaszTörlés