Little Reasons To Smile #28

Orbán Szilvi | április 14, 2014
Nincs is annál jobb, amikor a legszebb álmodból arra kelsz, hogy öklendezik a kutyád. Félkómásan felöltözöl, kabátot veszel és leviszed, hogy lelegelje az összes füvet a környéken. Mire hazaérsz, már az összes álom kiment a szemedből, s mit csinálsz ilyenkor (éjjel egykor)? Hát bejegyzést írsz. Mobilról, csendben, nehogy a párod felébredjen...(piszkozatba elment, majd később megszerkeszt...) És újra megfogadod, hogy nem veszel Darlingot, mert míg a másik tápot kapta, nem okádott... Ennek ellenére is imádok Gazdi lenni, s ha újra le kell menni, akkor ismét kabátot veszek ès megyek le vele, mert aki vállalta, hogy kutyát tart, az egyben ezt is vállalta :)  

Azért ebben is volt valami jó: ♥ éjszakai énekesmadarakat hallgatni míg Beni legelt ♥ egy lélekkel sem találkoztunk ♥ már majdnem telihold van (gyönyörű, ahogy bevilágítja a környéket) ♥ süniiii (Beninek meg is szúrta az orrát, ahogy a kis hülye felé kapott)

Forrás

Okok a mosolyra:
♥ eperízű tea ♥ tiszta és rendezett kamra ♥ átrendeztem a konyhaszekrény egy részét, így most már a konyhapulton is van hely ♥ BB krém ♥ zöld körömlakk (NYC 021 Green Breeze) ♥ húgom sikeres írásbeli nyelvvizsgája ♥ blúzokat válogatni ebayen ♥ miután megfertőződtem vele, táskákat és pénztárcákat nézni ja meg órákat is... (köszi hugi) ♥ színes tűfilcek ♥ húsvéti bevásárló listát írni ♥ zöldborsó főzelék ♥ pikkpakk levágtam Ő haját (hajnyíró géppel nem volt nehéz) ♥ sokadjára is pityeregni a Szívek szállodája utolsó részén (amikor Rorynak búcsúbulit tartanak és mindenki üdvözli) ♥ koreai zene ♥ Kellékfeleség (sokaknak nem tetszik, nekem igen) ♥ ennek köszönhetően pár kedvenc szám a Policetól (ez és ez többek között) ♥ végre elfogy a Rival de Loop körömlakklemosóm, megutáltam a szagát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése