Helló hétfő!

Orbán Szilvi | február 09, 2015

Halihó, kellemes hétfőt kívánok mindenkinek, már amennyire egy hétfő kellemes lehet :) A mai mottó főleg azoknak lesz hasznos, akik mostanában kezdtek bele valami, akár a blogolásba, vagy egy nagyobb projektbe :) Ezt egyszer Viánál láttam, az egyik Megint hétfő-s posztjában, és azonnal ki is jegyzeteltem, hogy később is tudjam magam emlékeztetni erre.


Hajlamosak vagyunk a türelmetlenségre, azonnal tökéletesen alkotni, azonnal sikereket elérni. Persze később rájövünk, hogy ez nem is olyan egyszerű, ha hosszabb távon szeretnénk sikeresek lenni, és maradandót alkotni, ahhoz bizony rengeteget kell gyakorolni, tanulni, fejlődni. Az élet mindig bebizonyítja, hogy azokat a pozitív eredményeket értékeljük/értékelik a legjobban, amelyekért alaposan megküzdöttünk.Természetesen lehet a sima, akadályoktól mentes utat választani, de azt hiszem bajban lenne az a matróz, aki viharba kerül, és előtte csak a nyugodt, tiszta tengerhez volt szerencséje :) Könnyebben megoldjuk a problémákat, könnyebben talpra állunk, ha megpróbáljuk megoldani a problémákat és nem pedig elmenekülünk előle. 

Kép innen
A mai mottó és még még több inspiráló idézet az Idézetek és motiváló plakátok c. pinterestes táblámon.

Nektek mit jelent ez a mottó? 

2 megjegyzés:

  1. Köszi az inspiráló idézetet! Jól jött! Iszonyú nehéz ez a hétfő, itthon mind a három gyerek és a legkisebb ordít egész nap :( és három napig biztosan össze leszünk zárva, a hajamat tépem... de legalább gyakorolhatok, mint a matróz ;)

    VálaszTörlés
  2. Ez most jól jött, köszi. Éppen most írtam meg a második bejegyzést az új blogomra, ami már egész jó. Két bejegyzés. Annak már van súlya. Tetszik a matrózos-tengeres hasonlat, nagyon találó. További szép napot és hetet!:)

    VálaszTörlés