Meglepetés dobozok

Orbán Szilvi | május 23, 2016

Meglepetés dobozt mindig jó bontogatni, biztos vagyok benne, hogy ilyenkor mindenkiben feléled a gyerek, legyen bármennyi idős is :) Szerencsére egyre több cég specializálódik erre, manapság szinte mindenki megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő dobozkát. 

Akik a szépségápolási termékeket, abból is egy kicsit a drágább, luxusérzetet adó termékeket kedvelik, nekik a Pixibox nyújt remek (bár azért néha melléfognak) szolgáltatást. 
Szintén beauty, de inkább azoknak, akik a drogéria polcairól szeretnek válogatni, nekik a Dm Kedvencek doboz tud meglepit okozni.
Vannak olyan cégek, akik a kismamákra, anyukákra is gondoltak már, mégpedig a Mommy Mia doboz személyében. Ezekben a dobozkákban babának és mamának egyaránt érdekes, hasznos dolgokat helyeztek el.
Na és hogy a kis kedvencek se maradjanak ki, a Goodieboxot pont nekik találták ki. Havonta lehet megrendelni, s a kedvencünkre szabott dobozt kapunk az áráért. A dobozban jutalomfalatok, különleges fogások és természetesen játékok találhatóak, még nem rendeltem tőlük, de ami késik, nem múlik :D

Bármelyik dobozt is választjuk, a meglepetés a lényeg, hiszen fogalmunk sincs arról, hogy éppen mi lapul a selyempapír alatt, szerencsés esetben sokkal jobban jövünk ki, mintha egyenként szereztük volna be a dobozok tartalmát. 

Nem olyan rég pedig feltűnt egy újabb dobozka is, amiről egyelőre még nem sokat tudni - a meglepetés izgalma :) Az alapítók, Szilvi és Piri olyan magyar designerek termékeit szeretnék eljuttatni a hazai családoknak, akiket még nem, vagy még csak alig ismernek, pedig nagyon is megérdemelnék. A FeMini Box egy tematikus doboz lesz, amibe olyan dolgok kerülnek majd, melyek a mai nőknek érdekesek lehetnek, mint pl. lakás dekor, DIY, szépségápolás, ékszerek, kreatív papír dekor. Ezzel a dobozzal szeretnék a magyar designereket támogatni, hiszen sok tervezőnek elég szűkös a büdzséje, így hiába tehetséges, alkotásai nem jutnak el a célközönséghez. 
Róluk tehát egyelőre csak ennyit tudni, ám hamarosan lehull a lepel, s ha követitek a Facebook oldalukat, Ti is értesülhettek arról, hogy mikor és miként tudjátok megrendelni az első FeMini Boxot ;) 

Ti milyen meglepi dobozokat ismertek? Szoktatok rendelni? Kíváncsiak vagytok a FeMini Boxra?

4 megjegyzés:

  1. A Goodiebox van most nálam soron, mert szívesen megnézném, Muffin hogyan reagál a tartalmára, a FeMinit pedig mindjárt megnézem magamnak alaposabban is, köszi az ajánlást :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó, akkor gondolom lesz a Goodieboxról videó nálad, olyan aranyos Muffin, én is kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá :) Egyszer rendelek én is Beninek, igaz ő mindennek örül, ami kaja :D
      Én is nagyon kíváncsi vagyok a FeMinire, alig várom, hogy minden kiderüljön róluk :)

      Törlés
  2. Ez a FeMini nagyon szuperül hangzik!

    VálaszTörlés