Rendszerező dobozok a Pepcóból

Orbán Szilvi | január 08, 2018

Ha már olvastok egy ideje, tudjátok rólam, hogy mennyire szeretek a Pepcóban vásárolni, hihetetlen mennyi jó dolguk van, mind a háztartás, mind pedig a lakberendezés tekintetében. A ruhákról nem tudok érdemben nyilatkozni, de azt észrevettem, hogy leginkább a gyerekruhákban erősek, a felnőtt osztályon nem sűrűn járok sikerrel...

A legutóbbi ilyen "túrám" alkalmával bukkantam ezekre a szuper rendszerező dobozokra, amiket én egyszer már láttam egy blogon - ha megfeszülök, sem jut eszembe, hogy hol - és azóta keresem őket, de most végre szerencsém volt, vettem is belőle kettőt. Sőt, szerintem visszamegyek és veszek még, mert a fűszeres polcra is ráfér egy kis rendszerezés...
Ebben a posztban már megmutattam nektek, hogy hogyan is tárolom a BuJo-s dolgaimat, ám most ennek a doboznak köszönhetően még jobban ráncba tudtam őket szedni, s azt kell mondjam, nagyon tetszik a végeredmény, szerintem ez lesz a végleges. S ami plusz jó dolog, lett egy új kosaram (amiben előzőleg tároltam a motyókat), amit egy másik területen tudok majd felhasználni. 

Orbán Szilvi (@pillecukorblog) által megosztott bejegyzés,

Instagramon már mutattam róla képeket, de úgy gondoltam, hogy megilleti egy külön poszt is, így jobban meg tudom nektek mutatni és amúgy is vannak, akik nem követnek azon a platformon.
Szóval így néz ki közelebbről, méretét tekintve egy 150x217x169mm nagyságú dobozról beszélünk, ami 750 Ft-ba kerül, szóval egyáltalán nem drága. Sajnos csak ebben az egy méretben láttam, pedig jó lenne, ha lennének kisebbek is...
A rekeszeket műanyag lapok választják el egymástól, amiket ki lehet venni, így teljesen személyre szabhatjuk, akkora rekeszeket alakíthatunk ki, amekkorákra szükségünk van.
Az első rekeszben a noteszeimet tartom, a nagy BuJo pont patentül belefér, pedig azt hittem, hogy nagy lesz. Valamint itt tartom az épp aktuálisan használt tollakat is, így nem kell feltúrnom az összes tolltartó bödönt, mire megtalálom azt, ami nekem kell.
A második rekeszben az oldaljelölőket és a kiemelő tollakat tárolom, jól megférnek egymás mellett, és még bőven van hely, lehet újabbakat is beszerezni. 
A harmadikban a matricáim kaptak helyet, amint látjátok, van belőlük bőven :D Ezek között van, amit eBayről rendeltem, de vannak köztük Lidl-ös szerzemények is. Abban a fehér tolltartóban is matricák vannak ám, amiket Aliexpresszről szereztem be, így legalább egy helyen vannak, nem szóródnak szét, valahányszor hozzányúlok a dobozhoz...
A negyedik rekeszben olyan random dolgok kaptak helyet, mint pl. az ecsetjeim (amiket még nem avattam fel) és a Bershkában vett nyomdaszettem, de itt tartom a vonalzóimat is, bár nem tudom, hogy hol vannak most.
Remélem, hogy kapható még, ugyanis sajnos jellemző a Pepcóra, hogy gyorsan cserélnek árukészletet, vannak, amik állandóan kaphatóak és vannak, amik csak ideiglenesen elérhetőek, bízzunk benne, hogy ő az előbbi kategóriába tartozik :)

2 megjegyzés:

  1. Egy baj van vele, hogy hová teszed a dobozt? Tényleg jobb lenne kisebb, ami pl. az asztalra elfér és könnyebb elvinni onnan. Mindenesetre igyekszem elmenni a Pepcoba körülnézni. Kösz a bejegyzésed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez attól függ, hogy kinek mekkora hely van az asztalán, az enyémen szépen elfér, a tálcával pedig még könnyebben vihetem magammal oda, ahol épp szeretnék journalozni :) A kisebb szó alatt én arra gondoltam, hogy lehetne alacsonyabb, hogy kisebb mütyűröket is beletehessek :)

      Törlés