24 ötlet húsvéti tojásokhoz

Orbán Szilvi | március 25, 2013
Vasárnap már Húsvét van, ezért hoztam "pár" ötletet, hogy hogyan lehet - a már megszokott módokon kívül - tojásokat dekorálni. Mivel most nem itthon töltöm a Húsvétot, hanem hazamegyek a szüleimhez (juppi), így most nem készülök/készültem semmi különlegessel sem, egyedül a lakás lett (illetve még a háló hátravan) kitakarítva. A tavalyi húsvéti díszeket azért felteszem mielőtt hazamegyek, hogy legalább tojásfánk legyen :)

Ezek az ötletek egyszerűen megvalósíthatóak, még az utolsó pillanatokban is neki lehet állni, csak legyen otthon elég tojás és alapanyag :)

6 montázst hoztam, hogy jól láthatóak legyenek a képek, mert nem akartam külön-külön megmutatni, másképp sosem lett volna vége ennek a bejegyzésnek... :)


Képek forrása: A Sweet Spot HomeThe SoHomomtasticsee jane blogLil' Lunajoy ever afterCelebrate the little thingsartsy-fartsy mamaFlamingo ToesCraft-O-maniacSköna hemCraftgossipdotcoms for momsObviously SweetBoulder LocavoreLovely IndeedInstructables EtsyOleander PalmCraftberry bushOh Joy!Better Homes and Gardensspoon fork bacon

3 megjegyzés:

  1. Egyre több helyen látom a fekete-fehér tojásdekorációt, ami egyre jobban inspirál. A vonalkódos-feliratos kifejezetten teszik az ajánlásodból, de az idén mégis a színesnél maradok, mert időhiány miatt nem tudok újakat készíteni :( De majd jövőre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is tetszenek, de nekem a Húsvét = színek, így ha festenék tojásokat, biztos, hogy színesek lennének :) Különlegességként egy-kettő fekete-fehéret vagy feliratosat azért belecsempésznék :)
      Én mindig elhatározom, hogy majd a következő Húsvét alkalmával jobban belemerülök a témába, de aztán sosem lesz belőle semmi :(
      De talán jövőre :))

      Törlés
  2. Nagyon ötletesek ezek a tojások, tök jó, hogy így összegyűjtötted. A feliratos és a pillangós ötletét pedig szerintem elraktározom magamnak jövőre.:)

    VálaszTörlés