Bloglovin

Orbán Szilvi | március 16, 2013
Nemrég értesültem róla én is, hogy júliusban megszűnik a Google Reader. Én mondjuk nem kaptam majdnem szívinfarktust, hiszen nem követek olyan sok blogot (még!), amiket meg igen, azokat a későbbiekben is fel tudom majd keresni.

Viszont azonnal bevillant az, hogy valakik engem is követnek, s talán a későbbiekben is szeretnének értesülni az új bejegyzésekről, így muszáj lesz nekem is lépni valamit. Eddig két kedvenc bloggerem írását olvastam el ezzel a témával kapcsolatban, Viáét és Korinnáét. Via a Feedly-t ajánlja, Korinna pedig a Bloglovin-t.

Megmondom őszintén, nekem halvány lila gőzöm sincs ezekről. Állítólag a Feedly a Google Readeren alapszik (legalábbis a hozzászólásokból ez derült ki), így nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha megszűnik, de lehet, hogy ez tényleg csak egy reklámfogás a Google+-nak, hogy így szerezzenek maguknak nagyobb közösséget. Ki tudja...
A Bloglovinról csak annyit tudok, hogy a statisztikában szoktam látni, hogy onnan is megnyitják a blogomat, így valószínűleg vannak olyan olvasóim, akik ezt használják. Így egyelőre nem is volt kérdés, hogy őt választom, legalábbis addig, míg nem jön egy jobb alternatíva.

Nem tudom, hogy mennyivel lesz ez jobb, majd kiderül, de nem szeretném, ha elveszítenék akárcsak egy olvasót is emiatt :) Remélem a továbbiakban is velem tartotok és megtiszteltek a figyelmetekkel! ♥ ♥

4 megjegyzés:

  1. 3. követőd én lettem bloglovin'on :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, megtisztelve érzem magam :) ♥

      Törlés
  2. Már régóta követlek bloglovinról és nekem bevált ez a blogkövető. Elég sok blogot követek, de a legtöbb nem naponta frissül így egy-egy napra nem jut olyan sok bejegyzés összességében sem. És nekem kényelmes, hogy naponta kapok e-mailt a követett blogok friss bejegyzéseiről, így ezeket akkor lapozom-olvasom át, amikor van időm, bár talán ez a többi ilyesmii oldalnál -pl feedly- is így van, de másikat még nem használtam, így ebben nem vagyok biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak most ismerkedek vele :) Könnyű használni, bár nekem az nem tetszik, hogy fényképet nem tudok változtatni a Profilnál. De ez csak részletkérdés :))

      Törlés