Pinterest Péntek #8 - Lépcsők

Orbán Szilvi | március 29, 2013
Először is, milyen dolog már az, hogy délelőtt 10 órakor(!!!) villanyt kell kapcsolni, mert különben az orrom hegyéig sem látok, s nem látom, hogy mit pötyögök :((( Egész éjszaka esett, és még most is szakad.
Viszont van valami pozitív is (ezt is meg kell látni), mégpedig az, hogy nincs hideg és isteni tavaszi illata van az esőnek :), s elővehettem a piros alapon fehér pöttyös gumicsizmámat a kutyasétáltatáshoz :)) Igaz két vastag zoknit kellett felvennem, de hát Istenem, belefér :) Így legalább vittem egy kis vidámságot ebbe a szürke esős délelőttbe :))

De most térjek vissza a címhez :) 

Álmaim házában biztos lenne lépcső, még akkor is, ha nem kétszintes lenne. Egy-egy megemelt vagy süllyesztett helyiség izgalmas megoldás lehet. Persze ezt is csak előre tervezéssel lehetne a legolcsóbban megoldani, hiszen utólag ilyeneket kialakítani nem olcsó és egyszerű megoldás. De ez még csak az álmodozás szintjén van, nem hiszem, hogy a közeljövőben házat veszünk, azt meg pláne nem, hogy építkezünk :)) De álmodni, tervezni még szabad és néha elég szórakoztató is tud lenni :) Ti szoktatok?

Ezek a lépcsős megoldások annyira szuperek szerintem, ki gondolta volna, hogy egy lépcsőben tárolót is ki lehet alakítani? Nekem eszembe sem jutott volna :)


Nektek melyik megoldás tetszik? 

2 megjegyzés:

  1. Ezek tényleg szép megoldások, nekem főleg a tárolós tetszik, fiókból sosem elég! :)
    Nagyon tetszik a blogod, köszi a hasznos ökos tippeket is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy, ahogy mondod, fiókból sosem elég :) Nekem valami perverzitásom van velük kapcsolatban, imádom őket :D Ha tehetném, fiókosra csinálnám meg a konyhaszekrényt is és a beépített szekrényeket is :)

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :) ♥

      Törlés