Chill out

Orbán Szilvi | május 15, 2013
Ma úgy döntöttem, hogy csapok egy csajos estét...egyedül...és elmerülök a melegvízzel teli kádban :) Nem számít, hogy szerda van, bármikor megengedhetünk magunknak egy kis lazulást :)
Általában tusolni szoktunk, kettesben (egyrészt romantikus is, másrészt spórolunk a vízzel is), de havonta egyszer, vagy félévente egyszer megengedjük magunknak, hogy teli kádban pihengessünk :)

Néha olyan jó egyedül, csendben vagy egy jó, pihentető zene mellett, gyertyafénynél elmerülni a habokban, s relaxálni egy kicsit. Ilyenkor az agyunk kikapcsol, elfelejtjük a mindennapi gondokat, bajokat, problémákat, csak MI vagyunk. Van, aki olvasni is szokott, van aki el is szundikál :) Én egyik táborba sem tartozom, én csak "lesek ki a fejemből" és hallgatom a zenét :) Ha nem lenne a diéta, még jöhetne mellé egy pohárka bor is, de sajna tiltva vagyon az alkohol bárminemű formája :(

Ha van esetleg itthon kényeztető habfürdőnk, fürdőgolyónk, nyugodtan bevethetjük, néhanapján megérdemeljük ezt a kis luxust, nemde?

Ti a tusolást vagy a kádat részesítitek előnyben? Egyedül vagy kettesben? Szoktatok ilyen csajos estéket tartani?


2 megjegyzés:

  1. Jajj, most úgy megirigyeltem, de nálunk csak zuhany van..:( Na majd hétvégén anyukáméknál elmerülök ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a tekintetben mi mázlisták vagyunk, otthon anyáéknál is van kád is és zuhany is :) El sem tudnám képzelni a fürdőt kád nélkül, persze van ahol csak a zuhanynak van hely.
      Egyedül akkor nem szeretem, ha sikálni kell :)) Olyankor jobb lenne a zuhanykabin :)

      Törlés