Ez van! :)

Orbán Szilvi | május 07, 2013

Mióta kijöttem a kórházból (ma egy hete), a napjaim pihenéssel és diétával telnek, no meg orvoshoz
járkálással. Csütörtökön elvittem a zárójelentésemet a háziorvosomhoz, akinek még mindig nem tetszettek az eredmények, így ismét kaptam egy beutalót a laborba, mégpedig a tegnapi napra. Ma megyek ez eredményért, délután pedig már viszem is vissza a dokihoz. A helyzet az - bár tartom a diétát -, hogy még mindig nem vagyok jól. A dokim azt mondta, hogy ha (őt idézem) szarabbul leszek, akkor azonnal menjek vissza a kórházba. Nos, vasárnap rosszul éreztem magam, újra görcsöltem. Vissza is mentünk az SBO-ra (Sürgősségi Betegellátó Osztály), ahol kevés várakozás után (mert a hassal kapcsolatos dolgokkal nem viccelünk) már a vizsgálóban találtam magam. Nagy nehézségek árán sikerült vért venni, mert 2 éve már annyira szétszurkálták a vénáimat, hogy nagyon nehéz volt épet találni. De sem a labor, sem az UH nem mutatott ki semmit sem. Hazaengedtek azzal, hogy napi 3x egy szem No-Spa-t szedjek, valamint szedjem a gyomorvédőt is.
Az epével kapcsolatos tüneteim szűnni is kezdtek, helyette most az alhasam fáj, hol a bal oldalt, hol pedig a jobb oldalt. tegnap ez annyira elhatalmasodott, hogy valahányszor a jobb lábamra álltam, mintha egy kést forgattak volna meg bennem. Szerencsére ez mára megszűnt. De ha megyek a dokihoz, ezt megemlítem neki, nem tartom ezt normálisnak.
Kíváncsi vagyok az eredményre is, remélem csak kevés helyen lesz * (s azoknál sem lesz nagy eltérés).
A belgyógyász értetlenül áll a dolgok előtt, hiszen még fiatal vagyok ezekhez a problémákhoz, ráadásul még nem is szültem. De Via is így volt, ő is fiatal, ő sem szült, mégsincs már meg neki sem az epehólyagja :) Különlegesek vagyunk :)

Na de nem akartam senkit sem ezzel terhelni, vagy untatni, de jól esett ezt kiírni magamból, úgy éreztem, hogy bármit elmondhatok Nektek :)

Amikor ma ránéztem a blogra, örömmel konstatáltam, hogy a tagok száma 22-re nőtt Zohar személyében :) isten hozott a blogon, örülök, hogy idetaláltál és megtiszteltél azzal, hogy feliratkoztál :) ♥
A kórházban töltött pár nap alatt pedig már 85-en lettünk a Facebook-on is, öröm volt erre hazajönni :)) ♥

Nagyon örülök neki, hogy itt vagytok nekem, s bízom benne, hogy továbbra is velem maradtok :)

További szép napot nektek!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Szilvi! Nagyon szuper a blogod, ezért kaptál tőlem egy díjat: http://kozmopolita.blogspot.com/2013/05/kedvenc-kedd-az-elso-dijam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dorka! Hűűűű, nagyon szépen köszönöm :) ezt el sem hiszem :)) Nagyon boldoggá tettél vele :) ♥

      Törlés