Little Reasons To Smile #1

Orbán Szilvi | szeptember 29, 2013
Ahogy azt már ma felvezettem, útjára indítok egy olyan rovatot, amiben azokat a pillanatokat, élményeket, dolgokat gyűjtöm össze, amik azon a héten mosolyt csaltak az arcomra, amik bearanyozták a napjaimat :) Nem szabad elmennünk az ilyen apró dolgok mellett, próbáljuk meg mindenben a jót, a pozitívumot megtalálni. Eleinte nehéz lesz, szinte meg kell erőltetni magunkat, de egy idő után rááll a szemünk, a lelkünk és az agyunk is, tapasztalatból mondom :)

Persze vannak olyan életesemények is, amikben nagyon nehéz meglátni a jót, vagy pozitívan gondolkodni (sajna nálunk, a családban is most ilyen helyzet állt elő), de ilyenkor sem szabad, hogy a rossz átvegye az uralmat, csak a jóból töltődhetünk fel!


Okok a mosolyra: 
♥ szinte egyedül futni a pályán ♥ napsütéses reggelre ébredni ♥ villás reggeli ♥ mangós-barackos tea ♥ Nikivel beszélgetni telefonon és erőt önteni belé ♥ ♥ Leventét látni Skypon ♥ Levente kacagása és mosolya ♥ beszélni anyáékkal ♥ már majdnem kész a bicajom ♥ újra tudom használni a laptopomat ♥ Win7 ♥ nyereményjáték a blogon ♥ eddig 99 jelentkező a játékra ♥ új tagok a blogon és a Facebook-on (üdv itt) ♥ húsleves ♥ Beni ♥ Ő nem jár éjszakára, ezért már nem alszom egyedül ♥ bebújni a takaró alá és úgy bejegyzést írni ♥ új kedvenc blogokra akadni ♥ sok bátorítás a fórumon a futással kapcsolatban ♥ pörgős zenék futáshoz ♥ őszi illatok ♥ sárguló falevelek ♥ illatos zsepi ♥ hidegtől piros pofi ♥ kedves szomszéd ♥ futóversenyt nézni és tök jó, amikor kiráz tőle a hideg, jövőre pedig már én is ott futok velük ♥ izomláz (legalább ér valamit, amit csinálok) ♥ ismét egy lyukkal arrébb kellett bekapcsolni az övet (nem a bővebb irányba :)) ♥ csinosítgatások, fejlesztések a blogon

Nektek mik? 

2 megjegyzés:

  1. Hálás vasárnapjaim írása során vannak/voltak(és biztos lesznek) olyan vasárnapok amikor leülök összeállítani a "hálás vasárnap" bejegyzést, és nézek ki a fejemből, hogy "Úristen, ez a hét annyira szar volt, örülök, hogy vége"..bla.. bla... szinte semmi jó nem volt, aztán ahogy elkezdek mélyebbre ásni magamban, hogy "de, igen is történtek jó dolgok" akkor döbbenek rá, hogy dede, tökre megérni ezt az egészet csinálni, és összeszedni azt a sok-sok apróságot, mert igenis, rengeteg jó dolog vesz minket körbe, csak gyakran természetesnek vesszük, és totál elsiklunk egy-egy aprócska, de mégis fontos momentum felett. Nagyon örülök az új rovatodnak, és hálás vagyok érte, jó lesz olvasgatni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap, amikor írtam ezt a bejegyzést csak úgy jöttek elő a jó dolgok, jó volt leírni, hogy mennyi mindennek örültem azon a héten, s biztos lett volna több is, csak azokra már nem emlékeztem :) De tuti, hogy nálam is lesznek olyanok, hogy nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy jókat írjak, hiszen olyan rovatot nem szeretnék, hogy "Little reasons to Cry" :)
      Örülök, hogy tetszik az új rovat, már régóta meg szerettem volna valósítani, de folyton csak félretettem, mert nem szerettem volna azt, ha azt mondanák, hogy utánzok. De néha olyan jó leírni, hogy milyen jók vannak az életben, meg elvégre ez egy napló vagy mi :) Szóval, akinek tetszik, olvassa, sőt hozzászólásban meg is írhatja, hogy mi mosolyogtatta meg őt a héten.

      Törlés