Pinterest Péntek #24 - Megújultunk :)

Orbán Szilvi | szeptember 20, 2013
Arra gondoltam, hogy mivel közeleg a blog első szülinapja, egy kicsit megújítom a PP rovatot, nem árt, ha egy kis frissítést kap és szerintem sikerült. Nekem sokkal jobban tetszik, de nagyon kíváncsi vagyok a TI véleményetekre, írjátok meg nekem, hogy jobb-e így, vagy maradjon az előző, megszokott változat. Minden kritikát szívesen fogadok ;)

Eddig vagy random válogattam össze a képeket, vagy pedig valamilyen tematikája volt a válogatásnak. Mostantól azonban állandó "összetevőkből" fog állni a rovat, ezek mindig ugyanazok lesznek, csak éppen az adott kedvencem lesz benne az adott hétről. Persze lesz továbbra is olyan, hogy tematika szerint válogatom össze őket, pl. karácsony. Vaaaagy, maradok a kategóriáknál, csak mondjuk karácsony témában válogatok bele képeket. Nem tudom, mennyire volt ez érthető, a későbbiekben úgyis világosabb lesz a dolog ;)

Mindig lesz egy összefoglaló kép a válogatásból, hogy nagyjából tudjátok, mire lehet számítani a bejegyzésben :)

A kategóriák ("összetevők") pedig a következők:
1. Lakberendezés
2. Cukiság (mert néha kell ilyen is)
3. DIY
4. Manikűr
5. Outfit
6. Humor
7. Desszert
8. Frizura
9. Étel

Mint azt láthatjátok, helyet kapott néhány, tőlem egy kicsit (bár lassan már nem is annyira) távol álló kategória is (manikűr, outfit, frizura). Ezeket azért tettem be, mert hiába nem vagyok egy tipikus csaj/nő/hölgy/nyanya :D, de a szépet én is szeretem megnézni, s szerettem volna azokat is megmutatni nektek, hogy nekem mik tetszenek, miket tudnék elképzelni magamon is :) Remélem nem bánjátok, aztán hozzászólásokban TI is elmondhatjátok, hogy tetszik-e nektek vagy éppen nem, ha igen miért, és ha nem, akkor miért nem.

Akkor kezdjük is a megújult PP első válogatását :)

1. Lakberendezés

 

Fa gyümölcsös ládákból is lehet polcot összeállítani, a számuk variálható, annyit használhatunk belőle, amennyire szükségünk van, bármelyik helyiséget feldobja ez a megoldás.

2. Cukiság


Gyerek + kölyök kutya = jaaaaaaaj de aranyosaaaaak :)))

3. DIY


Sok otthon az elfekvőben levő gomb? Csinálj belőlük hajgumit!

4. Manikűr

 

Kék alapon fehér szívek....ahhh....tetszik.... 

5. Outfit


 

Sportos, meleg, ami most, hogy ilyen hideg van, nagyon jól jön :) Egyedül a sapka az, ami nem tetszik, vagy nem vagyok biztos, hogy jól állna. Egyszerűen nem lehet a fejemre olyan sapit kapni, ami jól áll.  

6. Humor

 

Khm, hát igen. A pubertás...Ki hitte volna, hogy a kis, egérfejű, dundi kis srácból ilyen helyes pasi lesz? Én nem. Tudjukkinél pedig pont fordítva volt :D Bevallom én már a végén megsajnáltam Voldemortot, igen lestrapált lett a végére. 

7. Desszert

 

Nyammi. Alma, karamell, dió...rossz nem lehet, imádom az ilyen tortákat, sütiket. Degeszre tömném magam velük, aztán meg jön a döglődés és az epegörcs...De megéri :))
Ha valaki kedvet kapott hozzá, itt a recept (angol).

8. Frizura

 

Ha hosszú lenne a hajam, szeretném, ha ilyen lenne. Meg amúgy is szeretnék így kinézni :)) Zooey Deschanel-t nagyon szeretem, igazi színes egyéniség, az Igen emberben remekül játszott Jim Carrey-vel :)) 

9. Étel

 

Egyszerű, finom és még jól is néz ki :) 
Recept itt

Hát ennyi lett volna az e heti Pinterest Péntek. Hogy tetszett? Én nagyon élveztem a képek válogatását, az előző szerintem már megfáradt, persze az is jó volt, de néha nem árt változtatni a dolgokon :)
Nektek melyik kedvenc kategóriátok a Pinteresten? Kíváncsiak vagytok, mi tetszene nekem abban a kategóriában? Írjátok meg itt, és a következő héten az lesz a 10., úgymond bónusz kép :)

Nektek melyik tetszett?

7 megjegyzés:

  1. Zooey nálam a New Girl-lel vágódott be, egy kicsit kattant, kicsit idegesítő a karaktere, de mindig rájövök, hogy olyan, mint én :D Múltkor volt egy nem túl jól sikerült pasizási kísérletem, mármint elbénáztam rendesen, de vihogtunk egyet a barátnőmmel, hogy de min is csodálkozom, amikor Jess vagyok, ő is ilyeneket csinál.

    És igen, a haja szerintem is állat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem láttam a New Girlt, de ahogy Zooey-t ismerem biztos jó lehet :)Vannak köztünk hasonlóságok, de én szerencsére (vagy nem) nem vagyok annyira kattant :))
      Elbénázott pasizási kísérlete mindenkinek van szerintem, anno nekem is volt :D és érdekes módon én is barátnőmmel beszéltem és nevettem ki. Később még leveleztem a pasival (akkor még sima levél volt a megszokott, még nem volt Fb, vagy ilyenek), de utána az is abbamaradt. Mindenesetre jó emlék marad :)

      Törlés
  2. Az a torta beindította az agyamat. Nem néztem meg a receptet, de fejben már rakom össze :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mióta megtaláltam, nekem is a tojásfehérje hab, dió, karamell, alma jár a fejemben :D Majd ha megvan a recept, megírod nekem? :)

      Törlés
  3. Óóó... de jó! Szuper! Ez igy nagyon-nagyon tetszik!Nagyon fogom szeretni... különösen a desszert és az étel rész miatt! :D Köszönöm a plusz inspirációt, az mindig jól jön! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, úgy örülök, hogy tetszik!! Akkor ezek szerint előnyére változtattam rajta :)

      Törlés
  4. Én mindig a horgolás, lakberendezés, háztartási ötletek témájú képeket nézem. Ezért jó, hogy a többi legjavát is megmutatod :) Móni

    VálaszTörlés