Pinterest Péntek #28

Orbán Szilvi | október 18, 2013
A mai napom már az utazás izgalmában telik, ugyanis holnap hazautazok egy hétre. Anya szerdán töltötte be az 50. életévét, s ezt ünnepeljük meg egy naaagy családi összejövetellel :) Igazándiból Ő keresztszüleihez is haza kellene látogatni, hiszen az ő keresztanyja is kerek szülinapot ünnepelt szerdán, ő a 60-at töltötte be. Náluk is lesz családi banzáj (ahogy ők mondják), de oda nem tudunk mind a ketten menni, mert Benit nem vihetjük, egyedül meg nem lehet 2-3 napra itthonhagyni. Másra meg nem szeretném rásózni. Hozzánk viszont már hazamehetnénk 3-an, de Ő nem tudott kivenni szabit, hiszen mi maradna karácsonyra? Szóval úgy alakult, hogy egyedül megyek haza, ami azzal jár, hogy hazafelé egyedül kell cipekednem (mert valahányszor hazamegyek, dupla csomaggal jövök vissza). Már nagyon várom, hogy hazamenjek és lássam a családot, s a legkisebb tagját, Leventét is :) Bár ott a Skype és mindig látom, hogy mennyit nőtt, de alig várom, hogy élőben is meggyomrozzam, hehe :D Imádnivaló cukiság *.*

De az utazástól függetlenül ugyanúgy lesz Pinterest Péntek és vasárnap Little Reasons To Smile is, igaz lehet, hogy nagyon későn fogom kitenni, de akkor is lesz ;) Viszont bejegyzések tekintetében kicsit nélkülöznötök kell, ugyanis Levi mellett nem igazán lesz időm írni, s most nem írtam előre egy bejegyzést sem. De 28-án jövök vissza és teljes gőzzel folytatom a blogolást :)

Na de most térjek vissza a jelenbe, s mutassam meg végre az e heti PP válogatást, igaz? :) Íme:

1. Lakberendezés

 
 
Imádom ezt a polcot, zöld és sárga együtt igazán jól mutat :)

2. Cukiság

 

Mintha csak Maszatot látnám, ő az egyik a 4-ből, akik otthon várják, hogy őket is meggyomrozzam :) Amit még nem tudtok rólam, hogy rózsaszín talp mániás és cicaorr mániás vagyok :)) Imádom őket, és és és, ugye, hogy mennyire cukii? :)

3. DIY

  

Gombok, gombok és gombok. Igazán egyedi és vidám lámpabúrát varászolhatunk a segítségükkel :)

4.Manikűr

 

Egyszerű és gyönyörű. Én pontosan az ilyen manikűröket szeretem, nem hivalkodó, nem hosszú, de mégis gyönyörű és elegáns. *.* 

5. Outfit


 

 Zöld. Tetszik :)   

6. Humor


 

Gondolom senkinek sem kell őt bemutatnom, még mindig megmosolyogtat, ha ráakadok egy-egy beszólására :) 

7. Desszert

 

Almás ropogós. Egy kis alma, cukor, zabpehely, nyammi, jöhet. Pláne, ha egy kis jégkrémmel még megspékeljük :) Recept itt

8. Frizura

 

Angyali loknik egy kis fonattal csavarként. Tetszik. 

9. Étel


 

Érdekes, hogy ismét egy levest hoztam (szerdán is volt egy leveses bejegyzés) :) Ezúttal gyulyásleves. bevallom, hogy ezt még egyszer sem sikerült tökéletesen elkészítenem, úh. ezt még gyakorolnom kell :) 

Nektek tetszenek?

4 megjegyzés:

  1. Én nagy gulyás és pörköltmester vagyok:-D
    Az első képen a polc úgy mindenestül szuper, csak sajna nem gyerekbarát és ugye akkor nem is anyabarát, mert lehet állandóan pakolni. Az outfit nagyon jó. Az almás ropogós megihletett, alkotni fogok!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pörkölt már nekem is szuperul megy, de valahogy a gulyáslevessel még mindig hadilábon állok :/ de egyszer biztos sikerül A tökéletes gulyáslevest elkészítenem :)
      Igen, a polcnak annyi a hátránya, hogy nyitott, s a gyerekek imádnak pakolni :)

      Törlés
  2. A cicaorrfotózás az én lányaimnak is kedvelt elfoglaltsága. Hála a digitális gép határtalan kapacitásának, rengeteg fényképünk van általában elmosódott macskaorrokról. De nem szabad letörölni!
    A pörkölttől meg csak egy lépés a gulyásleves, képtelenség, hogy ne sikerüljön. :)
    Móni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg mindig ott rontom el, hogy nem pirul le rendesen a hús, s emiatt apró kis mócsingok (vagy mik) úszkálnak a levesben, meg az egész olyan zavaros. Ízre nem rossz, viszont a látványon van még mit csiszolni :) De nem sűrűn van nálunk gulyásleves, emiatt egy kicsit tovább tart a gyakorlás :)

      Törlés