Karácsonyi dekoráció gyerekszobába

Orbán Szilvi | november 13, 2013
Mivel ma a gyerekszoba hete van, mutatok néhány ötletet, amivel egy kis karácsonyi hangulatot csempészhetünk csemetéink szobájába is. Nem kell túlzásba esni és azért a biztonságra is figyeljünk oda, kisgyerekekhez ne tegyünk be égősort, törékeny dolgokat, a korosztálynak megfelelően válasszunk dekorációt, a díszítésbe pedig őket is bevonhatjuk, elvégre a kis birodalmukról van szó :) 


Már nagyobbak voltunk, amikor kaptunk a szobánkba (még akkor egy szobába aludtunk húgommal) pár fenyőágat, amit úgy díszíthettünk fel, ahogy szerettünk volna. Nekem nagyon tetszett az ötlet, már akkor is nagyon szerettem a karácsonyt :) Tehetünk rá mindenféle kütyüt, lego emberkéket, játékokat, ami csak fellelhető a gyerekszobában :) A kedvenc oldalamon, a Kifli és levendulán van pár ötlet, amit elkészíthetünk velük és amik felkerülhetnek a fájukra :)  

Jól mutat a játékkockákból összeállított fenyőfa (ha nem szeretnénk igazit betenni hozzájuk), minél színesebb, annál jobb :) Fiúknak ideális, naponta többször is újra meg újraépíthetik. 

Nagyon sokféle falmatricát lehet már kapni, amivel egy szabad falfelületet öltözhetünk ünnepi díszbe, s miután vége, csak le kell szedni, semmi nyoma nem fog megmaradni.

Ti kiszoktátok dekorálni a gyerekek szobáját? Ha igen, mivel? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése