Karácsonyi hangulat már az előszobában is :)

Orbán Szilvi | november 05, 2013
Még mielőtt egyből rámrepülne valaki, hogy De hááááát még csak november vaaaaan, hova mutogatok még ilyenekeeeet??!!!, azoknak most mondom, hogy tisztában vagyok vele :) De mivel ez a hét az előszobáról szól, hát mikor mutassak dekorációs ötleteket ezzel kapcsolatban, ha nem most? :) Nem is kell már most megvalósítani, de ha valamelyik ötlet megtetszik, lehet vizslatni a boltokban a kellékeket ;) S mivel már október közepe óta tele vannak az üzletek szebbnél-szebb karácsonyi dekorral, talán még szerencsével is járhatunk. Felhasználni pedig bőven ráérünk advent alkalmával :) 


Nem tudom, hányan vagyunk, akik szívesen elfogadnák így ezeket az előszobákat, de én biztosan :) Bármelyiket! Na de ha már nem lehet ilyenünk, akkor elég csak pár ötletet elcsenni a képekről, mondjuk a fenyőgirlandokat. Már egy-egy valósághű fenyőág (de ha van igazi, az a legjobb) is meghozza a hangulatot. De feldobhatjuk a klasszikus piros-fehér kombinációval is a helyiséget, tehetünk fel csillagokat, fenyőfákat, bármit, amiről a karácsony jut eszünkbe :) 

 

Készíthetünk akár ide is egy szép koszorút, már ha van hely (nálunk nincs). Elhelyezhetünk itt egy inspirációs táblát is, ahova karácsonnyal kapcsolatos képeket, gondolatokat tűzzük fel, de akár ide gyűjthetjük a kapott képeslapokat, illetve a várakozás alatt készült családi fotókat is :)

A képeket megtalálhatjátok a Pinteresten a Karácsony c. táblámon, ahol további inspirációkat, ötleteket is találhattok :) 

Ti felszoktátok díszíteni az előszobát is? Melyik variáció tetszik? Mit valósítanátok meg belőlük?

2 megjegyzés:

  1. Imádom a karácsonyt, és mindent ami vele jár. A gyönyörű kivilágított utcákat,tereket, a díszeket, a konyhában készülő ételek illatát... mesés! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már minimum ketten vagyunk, akik imádják :) Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen mióta az eszemet tudom azon voltak anyáék, hogy kellemes emlék legyen az ünnep és megmaradjon a varázsa. Mióta elköltöztem, még szebb lett, hiszen itt Győrben gyönyörűen ki vannak világítva az utcák a terek, itt az adventi vásár, pezsgés, nyüzsi, forraltbor illat a Baross utcán, hömpölygő tömeg, imádom. Idén igyekszünk új hagyományokat is bevezetni, hogy még varázslatosabb legyen számunkra ez az amúgy is gyönyörű ünnep :)

      Törlés