Pinterest Péntek #31

Orbán Szilvi | november 08, 2013
Végre ez a hét is eltelt, sajnos volt egy mélypont a hét közepén, amikor is semmihez sem volt kedvem, csak zokogni. Szerencsére csak havonta egyszer (vagy kétszer) szokott ez velem előfordulni, de szerintem néha kellenek ilyen napok is, különben az ember megzakkan. Talán most jött ki rajtam, hogy húgom gyógyíthatatlan beteg, hogy iszonyatosan hiányzik a család, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy azt szeretném, stb. De mára már hűlt helye ennek az állapotnak, újra pozitívan állok a dolgokhoz, újra kisütött a nap, az élet pedig megy tovább :) Ma pedig folytatódik tovább a kedvenc rovatom, a Pinterest Péntek, hiszen ismét péntek van, lazításként inspirálódhatunk egy kicsit :) 
/Lassan már sikerül megtanulnom a sorrendet, s már nem kell visszanézni a korábbi PP-kre :)/



1. Lakberendezés


Amit először megláttam ezen a képen, az az ablak volt. Hatalmas! Még az sem érdekel, hogy kazettás és kicsit tovább tartana megpucolni :) De amúgy az egész konyha rendben van, tetszik. 

2. Cukiság


Na igen, kb. én is így nézek ki, ha csokit tömök magamba :D 

3. DIY


Konzervdoboz + dekorpapír = rendszerezett íróasztal / barkács sarok

4. Manikűr


Vidám, bohókás, elfogadnám :)

5. Outfit


De szeretnék újra ilyen vékonka lenni. Nem találtam semmi kifogásolnivalót ezen a szetten, én is így vigyorognék, ha viselhetném :))

6. Humor


Detto ugyanígy alszom én is, csak a másik oldalamon :D

7. Desszert


Imádom a habos, krémes édességeket, degeszre enném magam :) Ha ti is megkívántátok, itt a recept :)

8. Frizura


Na, na kinek ismerős eme hölgyemény? Aki felismeri, kap egy piros pontot ;) Amúgy a frizkó tök rendben van, de sajna az én hajam még erre sem képes, egyből kirúgja magát... :/

9. Étel


Jobban mondva reggeli. És milyen gusztusosan néz ki *.* Tessék, még a csuklás is rámjött...

Nektek melyik tetszett?

4 megjegyzés:

  1. Néha ki kell adni a feszültséget valahol. Én is ilyen vagyok, hogy akkor amikor elkap a "hangulat" csak bőgök. Ölelés!

    Bajszos köröm a kedvencem ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, muszáj kiadni, van aki bőg, van, aki párnát püföl, van aki ordít :) Ezek a jók, mert muszáj kiadni, nem szabad magunkban tartani, mert felőröl bennünket :) Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül ;) ♥

      Ugye milyen cuki? :)

      Törlés
  2. Nálunk az osszes ablak kazettás. Nagyon mutatósak. Holnap szedek elo égősort én is az egyik ablakba ♥. Az outfit nagyon szép, én is így oltoznék, ha vékonyabb lennék, mégha nem is ennyire. Torta johet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretnék már minden ablakra égősort feltenni, de egyelőre csak egy van, az is a fán lesz :)) Majd idővel szerzünk még be... :)

      Törlés