Pinterest Péntek #36

Orbán Szilvi | december 13, 2013
De jó végre itt lenni és újult erővel belevetni magam a dolgokba! Ez a hét nemigazán volt az én hetem, nem voltam annyira jól, de nem is untatlak vele benneteket, hiszen nem azért olvassátok a blogot, hogy a különböző problémáimról nyavalyogjak :) 
Szóval újra péntek, újra PP, itt az ideje egy újabb válogatásnak. Ezek a képek egytől-egyig a szívem csücskei, mindegyiket nagyon szeretem valamiért, de van olyan, amiben azért van némi kifogásolni való, amit nem szeretek benne, nem tetszik, stb. 
Jó volt újra képeket válogatni, s a hétvégére már van pár tervem is, amikről lesz bejegyzés itt is (reményeim szerint, na és persze ha lehet normálisan fotózni ebben a ramaty időben). Többek között építkezésbe fogok, alapanyagként a mézestészta szolgál :)) Remélem idén is sikerül egy normálisat összehozni, tegnap bevásároltunk hozzá, szóval nincs kifogás, csinálni kell :)


Lakberendezés


Egy ilyen "képet" mi is elkészíthetünk, kávé imádóknak tökéletes ajándék is lehet :) 

Cukiság


Itt nem tudom eldönteni, hogy a kisfiú vagy a cica cukibb :) 

DIY


Hóembert nemcsak hóból lehet készíteni, hanem papírtányérból is :) 

Manikűr


Minden lány álma egyszer eljutni Párizsba :) Ha másképp nem is, de ezzel a manikűrrel varázsolhatunk egy kis párizsi hangulatot a hétköznapokba :)

Outfit


Ebben a szettben nagyon csinosnak érezném magam :)

Humor


Ez nem is annyira vicces...pláne, hogy nekem is itt a sok vasalni való a kosárban...:/

Desszert


Gyere a mamához! *.*

Frizura


Létezik olyan, hogy mindig úgy van vágva a hajam, hogy nem tudom rendesen lófarokba kötni a hajam, mert mindig szétcsúszik? Még most sem, pedig már elég hosszú...

Étel


A spenót kivételével jöhetne ez ebédre! :) 

5 megjegyzés:

  1. A körmös inkább úgy néz ki mint egy telefontorony :D

    VálaszTörlés
  2. A kávés képnek én is orulnék, fehér keretben. A csokis csodához hasonlót én is szoktam készíteni mascarponeból.
    P.S.: Voltam Győrben vasárnap. Árkád. Futólépésben egy óra alatt hat üzlet, utána menekulés a tomegnyomorból, ami annyira elijesztett, hogy legkozelebb arra max az unnepek után megyek. iszonyat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyik ismerősöm az Árkádban dolgozik és ő is mindig mondja mennyien voltak. Katasztrofális lehet, ami ott megy :) Szerencsére (vagy nem) nem sűrűn járunk oda, kicsit messze van :)

      Törlés
    2. Én se szívesen, inkább kimegyek a Familybe, ami még messzebb van - Muller, Aldi, Charles Voegele.

      Törlés