Almaszeletek palacsintabundában

Orbán Szilvi | január 07, 2014
Ismét egy receptet hoztam, amiből ha sok van beillik második fogásnak is, ha pedig csak kevés, akkor nasinak :) 
Tegnap palacsintát sütöttem és megmaradt egy kis tészta, ugyanis nem szoktam egyszerre kisütni az összeset, mert nem biztos, hogy mindet meg tudom enni. :) Még volt a hűtőben 2 db alma (meg egy csomó körte, de rájuk is van már ötletem), gondoltam összeadom a kettőt és összehozok belőlük valami finomat. 

A művelet tök egyszerű, alaposan tisztítsuk meg az almát, karikázzuk fel, magozzuk ki, majd hempergessük meg alaposan a palacsintatésztában. Felforrósított palacsintasütőben süssük ki őket, mintha palacsintát sütnénk :) A megsült almaszeleteket forgassuk meg fahéjas vaníliáscukorban és már ehetjük is. Nagyon egyszerű és nagyon finom :)


3 megjegyzés:

  1. De jó ezt a recept! Ha legközelebb palacsinta lesz itthon, feltétlenül kipróbálom.:)

    VálaszTörlés