Little Reasons To Smile #26

Orbán Szilvi | március 31, 2014
Az elmúlt héten nem nagyon volt ok az örömre, Levente (aki nemrég olvas, annak mondom, hogy ő a keresztfiam) egész héten beteg volt, pénteken pedig kórházba is került, de eddig úgy néz ki, hogy már sokkal jobban van, nagyobb volt a riadalom (legalábbis remélem, hogy így is marad és nemsoká mehetnek haza). Nekem pedig szombaton bedurrant a derekam, megint... :/ Pedig ma futni akartam menni...
Fotózni sem nagyon fotózgattam, az Instagramon is megcsappantak a képek és itt a blogon is a bejegyzések. Na de nem fogok itt magyarázkodni, a múltkor is kaptam leszidást miatta :)) 


Okok a mosolyra:
♥ Szívek szállodája - a 4. évadtól kezdtem, s már a 6. évad végénél tartok, röpke 2 hét alatt ♥ epres tea ♥ egész nap nyitva vannak az ablakok ♥ sós kifli és kakaós csiga házilag ♥ tiszta ablakok ♥ illatos függönyök ♥ csirkepörkölt ♥ végre nem hullik annyira a hajam, sőt tele vagyok bébihajjal - amikkel persze nem tudok mit kezdeni, míg meg nem nőnek, addig ott fognak repkedni a fejem búbján :D ♥ elraktuk a télikabátokat ♥ selfiet készíteni - meglepődtem, hogy mennyi embernek tetszett :D ♥ végre ki lehet ülni a padokra a kutyafuttatón és süttetni a hasunkat, míg a kuttyok játszanak ♥ scanner alkalmazás a telóra ♥ Duolingo ♥ Tumblr - már egy ideje nem voltam fenn, jó volt újra képeket reblogolni :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése