Little Reasons To Smile #36

Orbán Szilvi | július 27, 2014
Halihó, van itt még valaki, vagy mindenki nyaral? :) Ez a nyomi időjárás ismét leterített egy kicsit, szerintem ezért is fáj jobban a lábam és a csípőm (jobban mondva a fenekem :D), de legalább a derekam nem fáj :)) Aki szintén érzékeny a frontokra, az mit csinál ilyenkor? Van valakinek valamilyen praktikája? 
Egyedül az este van olyan jó idő, hogy az ember kedvet kap a sétára, de jelen pillanatban most jobban élvezem a vízszintes helyzetet :/ Mindegy, holnap ismét doki, kíváncsi vagyok, hogy mit mond...

http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/57715737306/lafleurdesmurailles-burbuliatorius-2013

Okok a mosolyra:
♥ késő esti denevérvadászat a lakásban - szegény dini nem tudom, hogy tévedt be, de mindenesetre a szívbajt hozta ránk :D paplannal a fejemen igyekeztünk kitessékelni a lakásból, kitárva az összes ablakot :) ♥ kakaóscsiga a Pennyből - most erre vagyok rákattanva, pont nekem való: jó kakaós, és ropogós a tésztája ♥ lila körömlakk ♥ mennyei öblítőillat a lakásban - légfrissítőnek is beillik ♥ krumplipüré unásig ♥ 2 nap után is érzem a samponom illatát a hajamon ♥ zöldborsófőzelék ♥ tönkrement a vasalónk - igazából ez nem vicces, de mostanában minden tönkremegy, velem az élen... :) ♥ új tusfürdő ♥ esőillat ♥ hatalmas cseppekben zuhogó eső ♥ izgi Forma-1 ♥ meséket nézni - Pocahontas, Gru 1-2 :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése