{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Üzenet a kedvenc bloggeremnek

Orbán Szilvi | augusztus 13, 2014
{Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :) }

Mondhatnám (megint), hogy gyorsan eltelt ez a két hét, de ez már biztos mindenkinek a könyökén jön ki, így most nem teszem :) A random.org egy különös (legalábbis szerintem az) témát  sorsolt ki, nem is tudom, hogy vártam-e, hogy ez is sorra kerüljön vagy nem. Korábban volt egy téma itt a VKP-ben, amikor össze kellett gyűjteni 5 olyan blogot, amiket rendszeresen olvasunk. Már itt gondban voltak sokan, hogy a sok kedvenc közül ki legyen az az 5, akit majd bemutatnak az olvasóiknak. Akkor mi lesz most? Vajon mindenki tud választani egy kedvencet, akit megörvendeztet majd pár kedves szóval? Ugyanis mindenkinek hagynia kell egy üzenetet (hozzászólást) a kedvenc bloggernél, hogy levelet kapott :) 

A sok kedvencem közül Nettire, a Szütyő blog írójára esett a választásom, hiszen ő az, akinek a posztjait a megjelenésük pillanatában elolvasom :) A blogja már szerepelt egy, a kedvenc blogjaimat bemutató posztban, amit itt olvashattok el. Következzen tehát a neki szánt levelem :) 

Kedves Netti!

Bár nem vagyok sminkbolond, nem is szoktam sminkelni, de mégis a te blogod az, amit mindig elolvasok a beauty blogok közül. Tavaly szeptemberben találtam rád, s utána nemsokkal be is kerültél a top 5 kedvenceimről szóló bejegyzésembe (amit szépen meg is köszöntél, nemhiába, ilyen egy profi és szeretnivaló bloggerina ;)). Hogy mi volt, ami elsőre megfogott? A fejléc :P :) Neeeeem, csak vicc volt :) Bár az is nagyon tetszett, és persze a mostani is nagyon jó, tükrözi az egyéniségedet :) Ami igazán megfogott, az a könnyed és vidám stílusod. Hogy mindenről őszintén írsz, de még a rossz tapasztalataidat is olyan aranyosan fogalmazod meg, hogy ha egy kozmetikai cég marketingese lennék, akkor sem haragudnék meg rád, ha az életem és a munkám függne a negatív visszajelzéstől :) 
Amikor rád akadtam (azt hiszem egy másik oldalon említett meg téged valaki, neki is az akkori fejléced tetszett), észrevettem, hogy nálad is megy a Pinterest Péntek, amit én is abban az évben januárban kezdtem el. Nagyon inspirálóak a válogatásaid, olyan igazi "Nettisek", nőiesek, dögösek, viccesek :) Nagyon szeretem őket nézegetni, s plusz pont, hogy sosem felejted el, minden pénteken alig várom, hogy elolvassam :) 
Nagyon szeretem a képeidet is a blogon, szépek, élesek, szépen beállítottak, látszik, hogy nem adsz ki a kezed közül félkész vagy igénytelen munkát :) Sokszor volt már olyan, hogy azért vettem meg egy lakkot, mert nálad láttam. Na igen, ha már lakk. Ezt az új érdeklődést is neked köszönhetem, a te hatásodra vettem elő tavaly decemberben ismét a körömlakkokat és azóta is tart ez a szenvedély. Most lehet, hogy hülyén hangzik, meg azt is hihetné az ember, hogy körömfetisiszta vagyok, de kevés az olyan körmös blog, ahol tetszik a bloggerina körmeinek a formája. Nem szeretem a nagy, hosszú körmöket, én inkább a rövidebb, de formásat szeretem, s neked pont ilyen van, így még egy olyan lakk is elkezd tetszeni, ami korábban máshol nem tetszett :D 

Örülök, hogy rád találtam és további sok sikert és erőt kívánok neked ahhoz, hogy még sokáig olvashassalak/olvashassunk :) 

Üdv, 
Szilvi

A többiek levelét az alábbi linkeken érhetitek el:

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm ezt a bejegyzést!! <3 Sosem gondoltam, hogy lesz olyan, aki a kis sminkes és személyes sarkomat ennyire szeretni fogja, és tényleg élvezettel fogja olvasni, amit én csak úgy kiírogatok magamból, hobbiból. Örülök, hogy egy hullámhosszra kerültünk, és hogy élvezettel olvasod a bejegyzéseimet! A végére egy kis titok: Nálad láttam, hogy kell a social media ikonokat egyszerűen feltölteni, és voilá: a megújulásnál már ezek kerültek ki, és ÉN csináltam :D Köszönöm még egyszer! Pusziii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :) Pedig biztos nem én vagyok az egyetlen, akik ennyire szereti a blogodat és rendszeresen olvassa ;)
      Ohh, de jó, hogy segíthettem benne :)

      Törlés