Hello Szeptember!

Orbán Szilvi | szeptember 01, 2014
http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/96011606836/sense-and-fashion-fashion-clothes

Hát ez is eljött, beköszöntött az ősz. Mondom ezt úgy, hogy itt Győrben 15 fok van és szakad az eső, míg Debrecenben - meg úgy keleten általában - szuper, már-már nyárias idő van :(
Úgy vettem észre, hogy sokan várták már, még annak ellenére is, hogy jönnek az esős napok, kezdődik a suli, stb. Az esőt kivéve én is vártam már, mert bár nem volt valami meleg ez a nyár, én mégis jobban szeretem ezt az átmeneti időszakot, s mivel egyáltalán nem tökéletes az alakom, így jobban szeretem, ha ápol és eltakar a ruha, ez pedig - lássuk be - nyáron nem jellemző :)

Látszik, hogy már az agyam is átkapcsolt őszi üzemmódba, ugyanis egy ideje már melegebb pulcsikat, kabátokat nézegetek a neten, ki is néztem egy átmeneti kabátot, ami nagyon megtetszett, s remélem hamarosan meg is tudom rendelni :)

A blogot is átöltöztettem őszi dizájnba, elővettem a bogyós színeket, nekem nagyon tetszik ez a kombináció :), főleg a lila. Ezen az oldalon láttam ezt a színt, már az elnevezése levett a lábamról: boysenberry :) Így a közösségi ikonokat is lecseréltem erre a színre, továbbá a bejegyzések címét is ilyenre változtattam meg. Szerintem szuper kis őszi szín, még a körmeimen is el tudom képzelni :)


A fejléc is őszi hangulatot kapott, s ahogy válogattam a képeket hozzá, még jobban átjárt az ősz hangulata, szinte már éreztem azt a jellegzetes őszi illatot, az avar illatát :) Ohh, és az kis süni, mennyire aranyos már *.*

Képek balról jobbra: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

4 megjegyzés: