Új Facebook oldal!

Orbán Szilvi | október 31, 2014

Egy kis szolgálati közlemény következik. Mivel a Facebook nem teszi lehetővé, hogy 200 követő felett megváltoztassam a blog Facebook oldalának nevét, így kénytelen voltam egy új oldalt létrehozni, vállalva ezzel azt a kockázatot, hogy sok követőt elveszítek majd. Pedig olyan jól nézett már ki a 341 lájk :( 
Na de előre tekintek és bízom benne, hogy mindenki követni fog ott is, sőt még többen leszünk :)) Egy ideig még elérhető lesz az oldal, de friss bejegyzéseket már nem fogok oda kitenni, így ha továbbra sem szeretnél lemaradni semmiről sem, ne felejtsd el lájkolni az új oldalt ;) Az oldalsávban is már az új oldal van kinn, így az új olvasók is már csak azt tudják lájkolni.

Sok szeretettel várok mindenkit, remélem minél többen leszünk! ♥ :) 

5 megjegyzés:

 1. Én követni foglak az új oldalon is, mert még mindig nagyon szeretem a blogod :) De kérlek magyarázd meg a kezdő, szőke, technikában kissé bátortalan bloggernek - nekem - hogyan hoztad létre az oldalt úgy, hogy a név alatt azt írja "Személyes blog"? Köszönöm! :D (ezt is)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de aranyos vagy, köszönöm szépen! ♥ :)
   Hú, most hirtelen gondolkoznom kellett rajta, de megpróbálok visszaemlékezni, hogy hogyan kell :D
   Ha még nincs oldalad:
   1. Oldal létrehozása
   2. Én az Ügy és közösség opciót választottam, nem tudom, hogy a többinél is így működik-e :)
   3. A következő ablakban én kihagytam a lépéseket (mind a négyet), utólag állítgattam be mindent.
   4. Miután elkészült az oldal, rámész a Beállításokra és ott válaszd ki az Az oldal adatai menüpontot a bal oldalon.
   5. Keress egy olyan mezőt, hogy Kategória, és menj a szerkesztésre.
   6. A lenyíló mezőben keresd ki a Weboldalak és blogok lehetőséget, a mellette levő mezőben pedig a Személyes blogot és készen vagy :)
   A többi beállítást már te is meg tudod csinálni :) De ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Van egy másik Pillecukor oldal is a Facebookon, így inkább hozzácsaptam a blog szót, hogy jobban megkülönböztethetőbb legyen. Viszont a névváltoztatást a FB már nem engedte, mert 200 követő felett volt az oldal, így inkább létrehoztam egy másikat és csak remélem, hogy ismét elérjük azt a követői számot :))

   Törlés
 3. Szia!
  Én mnég nem hoztam létre személyes blog-ot a FB-on, akartam, de nem tudtam, hogy kell, így létrehoztam egy személyes oldalt, amit a blog számára szántam tulajdonképpen. Most szeretnék ebből személyes blogot csinálni, de nem találtam rá lehetőséget.
  A 200 követő az azt jelenti, hogy annyi ismerősöm van? Mert akkor talán még nem késő, ez alatt vagyok.
  Előre is köszi a segítséget :)

  VálaszTörlés