Helló hétfő!

Orbán Szilvi | január 19, 2015

Nem tudom miért, de olyan érzésem volt, mintha már egy hónapja lett volna az utolsó ilyen poszt, pedig pontosan csak egy hét telt el :D Veletek is előfordult már ilyen? o.O


A mai mottót minden bloggernek - illetve nemcsak a bloggereknek, hanem mindenkinek, aki alkotó munkát végez, vagy vállalkozik, stb. - alaposan mantrázni kellene. Sosem fogunk tudni olyat csinálni, ami mindenkinek megfelelő lenne, olyan egyszerűen nincs. Ahány ember, annyi ízlés, annyi felfogás, egyszerűen létezhetetlen, hogy mindenki elvárásának eleget tegyünk. 
Ha szerintünk jó az, amit csinálunk, és a szívünket, lelkünket beleadjuk, meglesz a gyümölcse, másokkal pedig nem kell foglalkozni. Az építő kritikákra nem árt odafigyelni, de képesnek kell lennünk arra, hogy elkülönítsük a sértegetéstől. Azokkal, akik inkább sértegetnek, mint a munkánkat illetnék pozitív vagy negatív véleménnyel, egyszerűen nem szabad(na) foglalkoznunk. :) 

Kép: innen.
A mai mottó és még még több inspiráló idézet az Idézetek és motiváló plakátok c. pinterestes táblámon.

Ti hogyan értelmeznétek ezt a mottót? Értek már negatívumok a blogolással (vagy mással) kapcsolatban? Mennyire veszitek figyelembe a kritikákat?

1 megjegyzés:

  1. Én ezt magamra vetíteném ki. Mindig teszek-veszek a blogom körül, mindig újítok, sosem jó úgy ahogy van :D

    VálaszTörlés