Little Reasons To Smile #47

Orbán Szilvi | január 25, 2015
Ami a legeslegjobb ezen a héten: végre itt is esik a hóóóóó! :) Téli gyerek lévén nekem nincs tél hó nélkül, már nagyon vártam, hiányzott a fehér karácsony :( Tegnap reggel viszont arra ébredtünk, hogy hatalmas pelyhekben szakadt a hó és ami a legjobb, meg is maradt és még most is esik *.* Persze van egy ellentábor is, akik ki nem állhatják a havat, de én nem tartozok közéjük, gondolom erre már rájöttetek :D 

http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/101775364861

Okok a mosolyra:
♥ elővenni Via Sminkedd sorozatát ♥ ennek hatására beszabadulni egy drogériába ♥ első ecsetek ♥ első szemhéjpúderek ♥ amik ráadásul még akciósak is voltak ♥ kaptam még epres száraz sampont, amit Dorkánál láttam ♥ végre találtam arctisztító szilikonkefét is - a szaga nagyon hasonlít a barbie babák szagához :D ♥ kipróbáltam az első hajolajamat is és eddig bevált, bár kíváncsi vagyok, később hogy teljesít majd :) ♥ miután bevásároltam, megnézni mindent a Krémmánián és tök jó, hogy mindenről jókat írtak :) - kivéve a Catrice szemhéjpúderekről, de gyakorlásnak jó lesz :) és csak 699 Ft volt... ♥ újabb bloggerinánál lett kedvenc a blogom, köszönöm! :) ♥ még mindig hasznosak a tutorialos bejegyzéseim ♥ óriás habcsók az Aldiból és mellé SATC maraton :) ♥ kényeztetés a hajnak és a pofinak - ez a gránátalmás arcmaszk nem is olyan rossz :) ♥ a hidegből bejönni kipirosodott arccal ♥ hóban játszani Benivel 

6 megjegyzés:

  1. Reggel nálunk is esett, de közben el is olvadt és felváltotta az eső..
    Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eső nem jó :(
      Örülök hogy idetaláltál és elfelejtettem linkelni a blogodat, de most pótoltam ;)

      Törlés
  2. Nem tudom, nekem nincs problémám a Catrice szemhéjpúderével... Meg úgy semmivel, amit ettől a márkától vettem. ÉS állatkísérlettől is mentesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnapra tervezek egy haul posztot írni, abban benne lesz, hogy melyikről van szó :) de csak nagyon kevés pozitívumot olvastam róla, szinte senki sincs vele megelégedve, mert nem elég pigmentált, porzik és potyog :/ a porzást én is tapasztaltam, ahogy kipróbáltam, de eddig csak szárazon, nedvesen még nem próbáltam :)

      Törlés
  3. Nálunk is esett a hó, de sajnos eléggé vizesen, már nincs is belőle semmi. De azért örültem, hogy reggel még nagy fehérség fogadott és sétálni is tudtunk a hóesésben, nagyon hangulatos volt ^^ Imádom a telet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hóesésben én is nagyon szeretek sétálni, egyik legszebb emlékem is ehhez fűződik :) Aznap, amikor Ő fogta magát és letérdelt, hogy megkérje a kezem, aznap vacsorázni mentünk és hazafelé hatalmas pelyhekben kezdett el hullani a hó :) azt az estét már csak tetézni tudta a lánykérés :)

      Törlés