Napzárta #4

Orbán Szilvi | január 13, 2015
Úgy tartja a mondás, hogy minden csoda 3 napig tart. Na majd most kiderül, hogy tényleg így van-e és tényleg csak 3 napig tartott a lendület mind az én részemről, mind pedig a ti részetekről ;) Ez már a 4. Napzárta, a 4. kérdés - és itt most egy kis kulisszatitok következik, pszt! -, most írogattam össze a fly-karácsonyra kapott projekt füzetembe a kérdéseket, EDDIG 154 kérdésem van, úgyhogy ez elég lesz egy darabig :) Mivel szeretem a véletleneket, s hogy ne legyen annyira megrendezett, itt is a random.org segítségével sorsolom ki a kérdést az adott napra, így nemcsak nektek, hanem nekem is meglepi a kérdés ;) 

Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)


 

Hány fényképet készítettél ma? 

Ma kivételesen egyet sem, ha csak a screenshot-ok nem számítanak bele :D  Ez most egy ilyen nap volt, általában minden nap készül egy-egy fotó instára, még akkor is, ha nem teszem fel :) 

Ti mennyit fotóztatok ma? Mivel kapcsolatban? Aktívak vagytok instagramon? 

(Akit esetleg nem követ még egy pillecukorblog nevezetű egyén, nyugodtan linkelje be az instás profilját ;))

26 megjegyzés:

  1. Egyet sem. Most gáz vagyok? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy! :D Én sem készítettem egyet sem ;)

      Törlés
  2. Ohhhh Instagram-függőség jelei nálam elég erősen mutatkoznak :D :D Ma csak 6 képet csináltam, ahogy te mondtad, ez most egy ilyen nap volt, bár még nincs vége :D :D És mivel hajfestés előtt vagyok, ezért sanszos, hogy még készül...
    Egyébként szerintem aki blogol, annak szinte kötelessége fotózni - már ha olyan témában írja - és egyébként én szeretek random képeket csinálni, néha végig futok rajtuk és sok minden előjön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hja, nem töltöttem fel mindet :DDDD Ma csak egyet :D (és általában nem is szoktam többet egy nap)

      Törlés
    2. Valószínűleg én is többet posztolnék oda, ha mobil netem lenne, mert sokszor mire hazaérek, vagy wifi közelbe, már elveszíti aktualitását a dolog :D

      Törlés
  3. 10-et... és ebből egy képet használtam fel a blogra. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokkal többet szoktam fotózni, ha a blogra kell valami, aztán örülök, ha összejön egy vállalható :D

      Törlés
  4. 5-öt készítettem csak úgy, mert imádok fotózni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) ejha, akkor te is eredményes voltál ma a kérdés szempontjából :)

      Törlés
  5. Ma 2-ot.Egyebkent nem is nagyon szoktam fotozkodni,csak mikor ram jon,de akkor vagy 50-et :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is vannak olyan pillanataim, amikor sok képet készítek, sokszor úgy kell visszafognom magam, hogy ne egyszerre töltsem fel, jusson későbbre is :D

      Törlés
    2. En is van mikor ugy jarok! :P

      Törlés
  6. Én ma egyet sem, és nem is vagyok nagyon fotózós. Vagyis lennék, de néha lusta vagyok, meg szeretem a különleges dolgokat fotózni. Instagram függő nem vagyok, átpörgetem amikor eszembe jut, de én ritkán töltök fel képet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pedig mindig akkor jut eszembe lefotózni pl. a kaját, amikor már elfogyott, vagy már nincs fotózható állapotban :D

      Törlés
  7. Párat csináltam egy DIY projektről, amit ma készítettem, de végül nem tetszettek, úgyhogy holnap reshoot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hányszor jártam már úgy, hogy befotóztam a dolgokat, majd szépen elpakoltam mindent. Megnéztem a képeket és egyikkel sem voltam elégedett, szóval kezdhettem elölről az egészet, de persze már a fények sem voltak olyan jók, mint először... :) De ez szinte mindig fotózásra érvényes, be kellene szereznem egy lightbox-ot vagy gyártani egyet :D

      Törlés
    2. Én is gondoltam lightboxra, de egyrészt, nem tudnám hová pakolni, másrészt, be kéne hozzá szerezni még egy asztali lámpát. Szóval ezeket számba véve mindig úgy érzem, hogy inkább újra fotózok :D

      Törlés
    3. Mintha lehetne rendelni összecsukhatósat is, legalábbis mintha láttam volna valahol :D igaz attól még kell hozzá a lámpa :)

      Törlés
  8. Nagyjából 2-t. Beültünk a csajokkal egy shaormára és muszáj volt megörökítsem. :D Egyébként mostanában kattantam rá csak az instagramra. Ott csináltam a 100 happy dayt és eléggé rászoktam. De amúgy csak 2-3 naponta posztolnék valamit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno én is el akartam kezdeni a 100 happy days-t, de tudtam magamról, hogy félbehagynám, így inkább bele sem kezdtem :)

      Törlés
  9. Hűha! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen kérdések lesznek még! Ez olyan klassz!

    18 mai kép van a telefonomon. (Azért írom így, mert ebben van már instagramos edit miatti duplázás, de voltak töröltek is, mert ha sorozatot készítek, mondjuk egy tucatot az alvó kutyáról, akkor a rosszabbul sikerülteket rögtön kitörlöm. Remélem, azért így is ér. ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokféle van még hátra ;) persze, hogy ér, a lényeg, hogy hányat készítettél ma ;)

      Törlés
  10. Eddig kb. 20-at, de ki tudja, hány lesz még :-D

    VálaszTörlés