Napzárta #35

Orbán Szilvi | február 13, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Használsz natúrkozmetikumokat? 

Mivel húgom lelkes szappankészítő, és régebben kencézett is, így volt szerencsém kipróbálni ezeket a dolgokat. Nekem beváltak, bár a krémdezodor azóta sem jött ki az egyik pólómból :( Drogériás termékekből az Alterrához volt szerencsém, de azóta jó messzire elkerülöm, egyáltalán nem vált be a dezodor. Nem elég, hogy a ruhát is befogta, még büdös is maradtam tőle, szóval maradtam inkább a jól bevált Rexonámnál :) 

Ti használtok? Mit és mennyire vált be? 

 

3 megjegyzés:

  1. Már régen szemezek a napzártákkal, de most összeszedtem magam és válaszolok is :)
    Inkább a drogériás natúrkozmetikumokhoz volt szerencsém: az alverde termékeit szerettem, de a krémekhez nagyon hamar "hozzászokott" a bőröm és még többet igényelt. Mostanában fedeztem fel az Olivia natural termékeket, egyelőre még kipróbálásra várnak, de finom illatuk miatt bespájzoltam velük :)

    VálaszTörlés
  2. Régebben volt egy durva natúrkorszakom, akkor csak azt használtam, ma már ez leredukálódott a barátnőm samponszappanjára és a drogériás natúr termékekre. A hajamra csak ilyeneket használok a mai napig. Viszont a többi tekintetében már nem ragaszkodom a natúrkozmetikumokhoz, most már sokkal fontosabb a szép INCI és lehetőleg igyekszem kísérletmentes termékeket keresni.

    VálaszTörlés
  3. Itt vagyok, jelen! :D A testápolóim, ajakápolóim, lábkrémem és a testradírok már mind sk és natúr. A krémdezodorral én is így jártam, narancs illót tettem bele, és a kedvenc pólóm (http://tinyurl.com/nea6m47 ilyen busz van rajta, nagyon menő :D) fehér, és a narancsszín a hónaljából nem jött még ki semmivel. Mostanában egyébként szégyen, nem szégyen, kezdek szépségápolás terén én is a kísérletmentes termékek felé tendálni, mert hát a bőröm nem tolerál mindent.
    Alverde termékeim vannak, azokkal meg vagyok elégedve, plusz az Yves Rocher tusfürdőivel is. A samponnal most annyira nem, de az inkább az én szeszélyes fejbőröm miatt van. Szóval ugyanaz a helyzet nálam, mint Panninál, a szép INCI a fontos.

    VálaszTörlés